Închide meniul

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 21:55 / Actualizat: 15 iunie 2024, 23:32

Reclamă
Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep, la finalul unui meci/ Profimedia

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, conform sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În timpul discursul Simonei Halep, în tribune a fost surprins Stere Halep, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă.

Totodată, la Cluj au fost prezenţi şi Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, care au fost aşezaţi în primele rânduri. Cei doi au avut-o alături şi pe Virginia Ruzici.

„Vei continua să joci tenis?” Simona Halep a reacţionat imediat şi a spus totul despre viitorul ei

„Vei continua să joci tenis?” a fost întrebarea la care Simona Halep nici nu a stat pe gânduri. Fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros a avut un mesaj ferm pentru fani.

Reclamă

Românca în vârstă de 32 de ani a ajuns pe locul 1135 în clasamentul WTA, dar nu ia în calcul să renunţe la sportul care a consacrat-o. „Mă gândesc la revenire, nu la retragere!”, a ţinut să afirme fostul lider mondial.

A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine şi primirea este superbă. Aşa că am păşit cu dreptul.

Bineîneţeles, jucăm cu două legende ale tenisului şi o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită pentru că aşa a fost mereu la Cluj. De fiecare dată m-am simţit foarte bine aici.

Nu sunt recuperată 100%, încerc să fac tot ce pot ca să mă recuperez şi să încep să joc turnee. Dar nu ştiu încă un plan sigur, pentru că trebuie să scap de dureri.

(Reporter: Dar vei continua să joci tenis, nu? Pentru că multă lume se întreabă dacă mai joacă Simona…) Mai joc, mai joc! Mă gândesc la revenire, nu la retragere!„, a declarat Simona Halep.

Halep a avut un mesaj de încurajare şi pentru jucătorii lui Edi Iodănescu, care sunt în faţa debutului la EURO 2024.

(Îi ţii pumnii şi echipei naţionale?) Sigur că da, tot timpul! Nu urmăresc foarte mult fotbal, dar sunt alături de ei cu tot sufletul„, a mai spus Simona.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și