Închide meniul

Simona Halep a vorbit deschis despre situaţia din România: "Mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară. Va fi greu pentru spitale"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2020, 12:40

Simona Halep a vorbit deschis despre situaţia din România: "Mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară. Va fi greu pentru spitale"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep vorbeşte despre situaţia din România

”În Romania, situația e destul de rea în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți, pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară, din Italia, și va fi greu pentru spitale să managerieze problema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit din casă

Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei. Am 22 de zile de când n-am mai ieșit din casă. Trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare şi de toţi oamenii implicaţi în organizarea lor”, a spus Halep, la Eurosport.

Simona se menţine însă în formă în carantină. Halep le-a arătat fanilor cum se pregăteşte pentru revenirea în circuit. Ea a făcut genuflexiuni, abdomene și flotări chiar în livingul casei ei şi a postat filmuleţul pe Instagram. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și