Închide meniul

Simona Halep aruncă cu milioanele de euro în 2021! Investiţie majoră  într-una dintre cele mai exclusiviste zone din România

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 15:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Simona Halep aruncă cu milioanele de euro în 2021! Investiţie majoră  într-una dintre cele mai exclusiviste zone din România

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Simona Halep va investi milioane de euro pentru construcţia unei case pe malul lacului Sangov, în apropierea Complexului de Pregătire de la Izvorani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va ridica aici şi un hangar pentru bărci, scrie Telekomnsport. Construcţia ar puteea fi gata la finalul acestui an. Casa se construieşte pe un teren care i-a aparţinut lui Ionuţ Lupescu. 

Simona Halep a câştigat o avere din tenis

Halep poate obţine performanţe mult mai importante în 2021. Românca trebuia să ia startul în turneul de la Abu Dhabi, dotat cu premii în valoare de 565.000 de dolari. Chiar dacă şi-a anunţat iniţial participarea, Simo a decis să îşi prelungească vacanţa.

Prima deplasare din acest an va fi în Australia, în ţara natală a antrenorului Darren Cahill. Turneul de la Melbourne se va disputa între 31 ianuarie şi 6 februarie şi este cel care o poate pregăti pe constănţeancă pentru Australian Open.

Cine sunt cele mai bogate femei din România

Simona Halep este a cincea cea mai bogată femeie din România, conform Top 300 Capital. La general, sportiva ocupă poziţia 140!

Reclamă

1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro
4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
5. Simona Halep: 47 de milioane de euro

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și