Închide meniul

Simona Halep calcă pe urmele lui George Țucudean. Afacerea în care românca a investit o jumătate de milion de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2020, 9:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Simona Halep calcă pe urmele lui George Țucudean. Afacerea în care românca a investit o jumătate de milion de euro

Profimediaimages

Simona Halep, în lojă alături de Ion Țiriac

Implicată în afaceri imobiliare, campioana de la Wimbledon are de gând să dea lovitura și în viticultură. Halep își dorește să aibă un vin care să îi poarte numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are succes și în afaceri

Simona Halep a cumpărat deja zeci de hectare de teren în județul Constanța. Conform ziare.com, sportiva a plantat deja viță de vie și urmează să își deschidă o cramă. Doi dintre nepoții ei se vor ocupa de această afacere. 

Pentru a-și vedea planul realizat, Simona a plătit aproximativ 500.000 de euro. Suma este infimă, ținând cont că numai în acest an a câștigat, din tenis, de trei ori mai mult. Aproximativ 31 de milioane de euro a încasat Halep în întreaga carieră. 

Simona îi poate face concurență lui George Țucudean. Acesta s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel.

Țucudean deține 60 de hectare de vie în apropiere de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă

"Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules", a declarat George Țucudean pentru AS.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și