Închide meniul
Foto

„Simt că mai are nevoie de mine!” Mama unei vedete din România, care arată ca o adolescentă, a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său! Cum a pus la punct sute de bărbaţi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 15:13

„Simt că mai are nevoie de mine!” Mama unei vedete din România, care arată ca o adolescentă, a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său! Cum a pus la punct sute de bărbaţi

Dezvăluirea mamei lui Antonio Sefer

Instagram Geanina Sefer

Geanina Sefer, mama lui Antonio Sefer de la Rapid, s-a decis să rupă tăcerea. Femeia de 44 de ani care arată ca o adolescentă, a fost confundată de multe ori. Mulţi au spus că este vorba despre sora sau iubita rapidistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Geanina Sefer a dat cărţile pe faţă

Acum, Geanina Sefer a aflat marele secret al fiului ei de doar 21 de ani. Fotbalistul Rapidului este extrem de apropiat de biserică. ”Sunt foarte credincios. Când am timp, merg la biserici, la mănăstiri, la slujbe. Mă liniștesc la biserică. Este un loc pe care-l ador! Mă bucur că pot merge pe acest drum, care-mi conferă multă liniște, mai ales că fac sport de performanță”, s-a confesat Sefer.

Geanina Sefer recunoaşte. Nu ea este responsabilă de acest lucru. ”El este mai credincios decât mine, recunosc!”, a spus aceasta care a fost dată de gol de fiul său. A fost sceptică în momentul în care, în Olanda fiind, s-a pus problema repatrierii. ”Nu voia în București, pentru că este un oraș în care poți să te pierzi,. Dar, după ce am ajuns la Rapid a fost mândră de alegerea mea”, a mai spus Sefer.

Mama lui Sefer s-a temut pentru fiul ei

”Lui îi place foarte mult ceea ce face. Am văzut că-i place și atunci am decis să-l urmez peste tot. Simt că mai are nevoie de mine. Când este lângă mine suntem un întreg. Reușim să facem totul împreună”, a completat Geanina Sefer, conform kanald.ro.

Citește și:

Mama fotbalistului de la Rapid, care a impresionat deja atât prin aspectul fizic, dar mai ales prin caracter, a avut curajul să-și apere copilul, pe stadion, atunci când acesta era apostrofat de către fani. ”M-am ridicat în picioare și le-am spus: ‘eu sunt mama lui!’. Moment în care toți au amuțit! ”El și-a dorit foarte mult să ajungă aici. Suporterii de la Rapid sunt fantastici. Aveam ofertă din prima ligă, mi-era frică, veneam din Olanda, dar el a zis că vrea aici. Am fost amândoi, în tribune la meciul Rapid – CSA Steaua, de pe Arena Națională, când au fost aproximativ 40.000 de spectatori, și ne-a plăcut foarte mult. Vreau la Rapid, pentru că vreau să mă simt fotbalist”, a spus Geanina Sefer, conform digisport.ro.

Reclamă

Când prestațiile sale au atras criticile tribunei, Geanina Sefer a luat atitudine. ”S-a întâmplat la mine, în Galați, într-un meci în care lui Toni nu ieșea pur și simplu nimic. Ca de obicei, eu eram în tribună și stăteam lângă niște cetățeni nervoși. Îl tot injurau pe Toni în toate felurile, îl înjurau de mamă, ca de tată nu se poate”, a povestit, râzând, Geanina.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și