Închide meniul
Foto

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, imagine rară alături de tatăl său. Cum s-au afişat în ziua în care miliardarul împlineşte 84 de ani

Antena Sport Publicat: 9 mai 2023, 13:41 / Actualizat: 13 mai 2023, 18:57

Ioana Ţiriac este singura fiică a lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac este singura fiică a lui Ion Ţiriac

Colaj Instagram Hepta

  • Ioana Ţiriac, singura fiică a lui Ion Ţiriac
  • Ţiriac a împlinit 84 de ani

Ioana Ţiriac, singura fiică a lui Ion Ţiriac, a postat o imagine rară alături de tatăl ei, în ziua în care miliardarul român a împlinit 84 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi apar îmbrăcaţi la patru ace şi mesajul Ioanei a fost unul simplu, format din numărul 84 şi o coroniţă. Este una dintre puţinele postări ale Ioanei, în care apare alături de tatăl ei.

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, imagine rară alături de tatăl său

Cei doi au o pasiune comună. Fiica de 25 de ani a magnatului român e fascinată de colecția spectaculoasă deținută de cel care a fost, o lună perioadă de timp, cel mai bogat român.

Reclamă

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Reclamă

Cine este Ioana Ţiriac

Ioana Natalia Țiriac a absolvit, în 2022, Universitatea din Miami. Când s-a întors în țară s-a dus direct la galeria auto deținută de familia sa, care include 250 de mașini și motociclete.

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac și are peste 26.000 de urmăritori pe rețelele sociale. A studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac.

Cine va moșteni averea uriașă a celui mai bogat român

Miliardarul a făcut declarații controversate. Fostul mare jucător de tenis a decis cine îi va moșteni averea uriașă pe care o are.

Reclamă 4 / 0/3

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea