Închide meniul
Foto

„Cleopatra, tu eşti?”. Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt, la un eveniment de lux. Apariţie electrizantă a Ioanei Ţiriac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 14:50

„Cleopatra, tu eşti?”. Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt, la un eveniment de lux. Apariţie electrizantă a Ioanei Ţiriac

"Cleopatra, tu eşti?". Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt, la un eveniment de lux

Ioana Ţiriac este fiica miliardarului Ion Ţiriac / Instagram

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO) a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca miliardarul român

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Schimbări majore în topul averilor celor mai bogați români

Averea lui Ion Ţiriac a fost, în 2022, într-o continuă depreciere. Potrivit forbes.com, de la 1.7 miliarde de euro a ajuns la un minim al ultimilor doi ani. Este estimată la 1.3 miliarde de euro.

O lovitură mult mai dură a încasat-o cel care conducea detașat topul celor mai bogați oameni din România. Este vorba de Daniel Dineș, fondatorul companiei IT UiPath, al cărui avere s-a înjumătățit în numai câteva luni. De la 2.9 miliarde de dolari, cunoscutul antreprenor a ajuns la 1.5 miliarde de dolari.

Daniel Dines a ajuns astfel pe locul 3 în topul general, în spatele lui Ion Stoica (1.6 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1.6 miliarde de dolari). Ion Țiriac a părăsit TOP 3 și e pe poziția a 4-a în clasamentul celor mai bogați români.

Țiriac a luat decizii radicale în 2022 și a ajuns chiar să își vândă bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii. Fostul jucător de tenis, în vârstă de 83 de ani, a vândut chiar și turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Ioana Țiriac, că nu va face acest lucru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și