Închide meniul
Foto

Singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani. Dezvăluirile miliardarului: „Aș vrea să fug de tot!”

Publicat: 22 iunie 2023, 12:23

Reclamă
Singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani. Dezvăluirile miliardarului: „Aș vrea să fug de tot!”

Singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani

Ion Ţiriac este cel mai bogat român / Hepta

Se cunosc care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani. Fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român, cu o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac s-a distanțat tot mai mult de sportul care l-a făcut celebru, mai ales după ce a vândut turneul de la Madrid. A renunțat la el în urmă cu un an și a dezvăluit că a luat decizia drastică din cauza faptului că urmașii săi nu erau interesați să îi calce pe urme și să se ocupe de această afacere.

Singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani

Țiriac nu poate renunța însă la o altă pasiune uriașă pe care o are. Miliardarul este un împătimit al vânătorii și a plătit o avere pentru această „plăcere”. Pe durata pandemiei, fostul jucător de tenis și-a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus anul trecut Ion Țiriac, potrivit antena3.ro.

Mai mult decât atât, Țiriac deja a plătit alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă. Vrea să deschidă și un muzeu, unde să îi fie admirate capturile de la vânătoare.

Reclamă

În Namibia, Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. Fostul jucător de tenis face și multe acte de caritate. Nu i-a uitat nici pe copiii defavorizați din Africa și a ridicat o grădiniță.

Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus, anul trecut, Ion Țiriac.

Ion Țiriac șochează: „Acesta e singurul lux pe care mi-l permit!”

Ion Țiriac mai are o plăcere „nevinovată”. Omul de afaceri este pilot și a înființat încă din 1997 o companie aviatică. Flota proprie deține trei aeronave și un elicopter. Țiriac a dezvăluit că această pasiune vine la „pachet” cu costuri pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu„, a declarat Ion Țiriac.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată, dar este singur acum. Miliardarul român are trei copii, care îi vor moșteni imperiul financiar uriaș. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și