Închide meniul

Singurul afro-american din NASCAR a găsit un ştreang atârnat în garaj. "Este un act de rasism". Se caută vinovatul!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 11:50

Singurul afro-american din NASCAR a găsit un ştreang atârnat în garaj. "Este un act de rasism". Se caută vinovatul!

Profimediaimages

Bubba Wallace a găsit un ştreang în garaj

Tensiunea a atins astfel un nivel record, mai ales după ce uciderea lui George Floyd. În ultima lună au fost proteste masive din cauza discriminării rasiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bubba Wallace a găsit un ştreang în garaj

Actul de rasism și de ură mă intrisează și îmi aduce aminte cât trebuie să luptăm împotriva rasismului. În ultimele săptămâni am primit mult sprijin din partea tuturor oficialilor din NASCAR, a piloţilor şi a membrilor echipei”, a anunţat Wallace într-o postare pe Twitter.

În campionatul nord-american de automobilism s-a declanşat deja o anchetă. NASCAR a oferit primele detalii.

"Suntem furioşi şi jigniţi. Nu putem exprima, suficient de tare, câtă atenţie dăm acestui act de ură. Am deschis o anchetă imediată şi vom face tot ce putem pentru a identifica persoana responsabilă şi a o elimina din sportul nostru. Nu există loc pentru rasism în NASCAR", se precizează într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și