Închide meniul
Foto

Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor

Publicat: 10 mai 2024, 8:46

Reclamă
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor

Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar

ProfimediaImages

Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă a oferit un interviu rar.  Valentin Ceauşescu a avut un discurs uimitor, fiind prezent la petrecerea dată cu ocazia împlinirii a 36 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ceauşescu are 76 de ani şi este considerat de mulţi cel care a stat în spatele echipei Steaua, în anii de glorie ai roş-albaştrilor. Acesta are şi o fiică, pe nume Alexandra, care este de o frumuseţe ieşită din comun. (VEZI IMAGINI CU ALEXANDRA CEAUŞESCU ÎN GALERIA FOTO).

Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar

Valentin Ceauşescu a oferit declaraţii despre succesul uriaş înregistrat de Steaua în urmă cu 36 de ani. Acesta a transmis că bucuria a fost una fără margini, atunci când roş-albaştrii au triumfat în Cupa Campionilor Europeni.

Fiul lui Nicolae Ceauşescu a transmis că el a fost cel care l-a convins pe Anghel Iordănescu să joace în finala de la Sevilla, mărturisind că a rămas în relaţii bune cu toţi foştii jucători.

„Eram bucuros că am câştigat, deşi eram trist că nu am câştigat înainte. Dacă era şi Tudorel în teren, cred că da (n.r.: ar fi câştigat până la loviturile de departajare). Fără să spun că Bălan, care i-a luat locul, nu a făcut un meci extraordinar.

Reclamă

(N.r. Ştiaţi că Iordănescu va dori să intre pe parcursul meciului?) Ştiam că o să intre, pentru că l-am convins. Da, eu l-am convins. (N.r. S-a lăsat greu convins?) Bineînţeles. Puiu e întotdeauna în felul ăsta, nu ascultă (n.r.: râde)”, a declarat Valentin Ceauşescu, conform Steaua TV.

Valentin Ceauşescu este primul fiu al lui Nicolae Ceauşescu şi al soţiei sale, Elena. Fostul conducător al României a mai avut alţi doi copii, pe Nicu Ceauşescu, care a decedat în 1996, la Viena, şi pe Zoia, care de asemenea a decedat, în 2006.

Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu

Tudorel Stoica a făcut dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu. Căpitan al Stelei 1986, Tudorel Stoica a ratat finala Cupei Campionilor Europeni din cauza unui cartonaş galben, ce i-a adus suspendarea.

Reclamă 4 / 0/3

Tudorel Stoica a venit la petrecerea de la Casa Armatei alături de Ştefan Iovan, zis „Moţăţei”, care a purtat banderola la acea finală senzaţională de pe 7 mai 1986.

„El a fost mentorul şi paznicul nostru”, a spus Tudorel Stoica despre Valentin Ceauşescu. „Mie mi-a spus aşa, după primele meciuri: ‘Tudore, noi dacă vom juca aşa cum jucăm acum, vom câştiga Cupa Campionilor. Nicio echipă nu joacă aşa cum jucăm noi’. N-am crezut, pentru că nu aveam noi posibilitate să urmărim toate echipele”, a dezvăluit Tudorel Stoica despre fiul cel mare al dictatorilor Nicolae şi Elena Ceauşescu.

„Unul dintre artizanii care ne-au susţinut necondiţionat în a câştiga Cupa Campionilor (n.r.: despre Valentin Ceauşescu). Mereu ne spunea că avem valoare, că putem câştiga Cupa Campionilor. Când aveam evoluţii mai slabe ne certa, ne spunea că dacă vrei să câştigi Cupa Campionilor nu trebuie să joci de nivelul fotbalului românesc, trebuie să îl depăşim”, a declarat Ştefan Iovan.

„Şi ne mai spunea ceva, că nu trebuie să aranjăm niciodată meciuri, că dacă dânsul va afla vreodată că am aranjat un meci nu va mai veni niciodată la noi. Moţăţei e de faţă, noi nu am aranjat meciuri, noi am făcut performanţă”, a subliniat Tudorel Stoica.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și