Închide meniul

Șocul avut de Marius Csampar când a fost eliberat după 23 de ani în pușcărie. Ce i s-a întâmplat în gara din Severin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 15:06

Șocul avut de Marius Csampar când a fost eliberat după 23 de ani în pușcărie. Ce i s-a întâmplat în gara din Severin

Facebook

Marius Csampar

Marius Csampar a fost eliberat după 23 de ani de detenție. Acesta a fost pus în liberatate și s-a întors în comuna unde a crescut, Balotești. Csampar spune că îi este greu să se acomodeze cu lumea de afară după atâția ani după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Csampar a povestit și un moment haios, petrecut în gara din Severin, când a venit acasă. Acesta nu știa să folosească tonomatul de cafea. A fost ajutat de un polițist, care a fost atât de șocat încât i-a cerut actele.

"Este o schimbare foarte bruscă. Acum 24 de ani nu era mai nimic și când m-am eliberat nu rămânea decât să apară mașini zburătoare că în rest au apărut toate. Prima dată când am văzut un aparat de cafea nici nu știam să bag bancnota aia de 1 leu, m-a ajutat un polițist în gară la Severin. După care m-a și legitimat că nu știa ce e cu mine, a crezut că am căzut pe Pământ după altă lume”, a spus Csampar.

Acesta spune că are probleme și cu tehnologia. Nu știe să folosească tabletele sau telefoanele moderne, însă promite că o să învețe și asta și poate va deveni chiar ”youtuber”, pentru a povesti din experiențele sale.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și