Închide meniul

Sorana Cîrstea a fost cerută de soţie de un miliardar din România, la câteva luni după ce acesta a divorţat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 7:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Sorana Cîrstea a fost cerută de soţie de un miliardar din România, la câteva luni după ce acesta a divorţat

Profimedia

Sorana Cîrstea

Numărul 75 WTA, Cîrstea are o relație oficială cu fiul lui Ion Țiriac de câteva luni. Cei doi și-au făcut publică idila după ce Ion Alexandru a divorțat de Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, apropiaţii celor doi susţin că Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea formează un cuplu încă din perioada când fiul lui Ion Ţiriac era căsătorit cu Ileana Lazariuc. 

Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult.

Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au spus niște apropiați ai celor doi, conform impact.ro.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și