Închide meniul

Soţia i-a luat toată averea, după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru crimă. Drama unui milionar român: „Au ajuns să îi taie un picior. Avea un început de demenţă-alcoolică”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 9:23

Soţia i-a luat toată averea, după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru crimă. Drama unui milionar român: „Au ajuns să îi taie un picior. Avea un început de demenţă-alcoolică

Alexandru Rădulescu trece prin momente grele

Sursa: Prosport

Aflat în stare de ebrietate şi cu o armă în mâna, Alexandru Rădulescu i-a somat pe tineri să părăsească locul. După ce tânărul s-a urcat în maşină, Alex Rădulescu a lovit cu arma în geamul maşinii, iar aceasta s-a descărcat accidental. Tânărul, care a fost împuşcat în gât şi cap, a murit după două săptămâni în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2007, Alexandru Rădulescu a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, iar acuzaţiile au fost grave: uz de armă letală fără drept, omor calificat şi lovire sau alte violenţe. A fost eliberat după 11 ani, însă viaţa de milionar pe care o ducea înainte de 2006 dispăruse şi ea. Mai mult, soţia nu l-a mai primit în casă, care i-a luat şi întreaga avere de milioane de euro şi a ajuns să trăiască din mila prietenilor. scrie fanatik.ro. Conform lui Cornel Dinu, acesta ar fi avut case de în valoare de 4 milioane de euro şi în 3 milioane de euro în conturi bancare.

Medicii i-au amputat un picior lui Alexandru Rădulescu

Mai mult, nici starea de sănătate nu este una foarte bună. I-a fost amputat un picior din cauza diabetului galopant şi riscă să îşi piarăd şi al doilea picior. Avut probleme mari şi cu alcoolul.

S-a paradit rău după-aia… Băutură, țigări… Avea diabet, a făcut o formă galopantă, eu l-am dus acum vreo doi ani la spital… la «Elias», l-am ținut acolo vreo lună… ajunsese la pempărși, avea și un început de demență post-alcoolică… În sfârșit, l-au pus cât de cât pe picioare, n-a mai vrut să stea acolo… S-a întors la Târgoviște, a câștigat un proces, a făcut rost de ceva bani„, a spus Cornel Dinu, pentru sursa mai sus citată, care a dat detalii şi despre actualele probleme de sănătate.

Au ajuns să-i taie un picior până la urmă, n-au avut ce-i face… Săptămâna trecută… Am fost și eu acolo, am vorbit cu chirurgul… Diabet galopant, n-a avut altă soluție… Era terminat… Și acum e vorba să i-l taie și pe celălalt că e umflat rău… altfel moare„, a mai spus Dinu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și