Închide meniul
Foto

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, apariţie răvăşitoare pe internet! Antoaneta a aprins imaginaţia fanilor ei

Publicat: 24 septembrie 2023, 17:45

Reclamă
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, apariţie răvăşitoare pe internet! Antoaneta a aprins imaginaţia fanilor ei

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, apariţie răvăşitoare pe internet

Ciprian Tătăruşanu şi soţia lui, Antoaneta/ Instagram

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu a avut o apariţie răvăşitoare pe internet. Frumoasa Antoaneta a aprins imaginaţia fanilor ei, cu ultima imagine postată pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoneta, în vârstă de 35 de ani, este soţia fostului portar al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, în vârstă de 37 de ani. Cei doi sunt împreună de mai mulţi ani, şi au decis să se căsătorească anul trecut, într-un decor de vis, pe malul lacului Como.

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, apariţie răvăşitoare pe internet

Antoaneta Tătăruşanu este urmărită de peste 4000 de persoane pe Instagram. În ultima fotografie postată, soţia portarului român a purtat un maieu alb şi o jachetă de culoare galbenă, fără sutien. (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului).

Pe vremea când Ciprian Tătăruşanu evolua la AC Milan, Antoaneta era considerată una dintre cele mai frumoase partenere de fotbalişti, care evoluează la formaţia milaneză.

Antoaneta şi Ciprian Tătăruşanu formează un cuplu de un deceniu, şi au împreună şi trei copii, Sebastian, Matei şi Isabel. Cei doi au decis să-şi unească destinele în vara anului 2022, iar nunta a fost desprinsă dintr-un basm.

Reclamă

Antoaneta şi Ciprian au ales o locaţie de vis, Villa d’Este, de pe malul lacului Como, regiune cunoscută pentru peisajele de poveste. Nunta a fost una restrânsă însă, cu aproximativ 50 de invitaţi, printre care şi foşti colegi ai lui „Tătă” de la FCSB sau de la echipa naţională, Vlad Chiricheş, Alex Chipciu sau Iasmin Latovlevici.

Ciprian Tătăruşanu a plecat în vară de la AC Milan, şi a semnat un contract de milioane în Arabia Saudită. Fostul portar al naţionalei României evoluează la Abha, şi se duelează cu vedetele saudiţilor, Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema.

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu a ajuns în Gazzeta dello Sport

Frumoasa Antoaneta, partenera lui Ciprian Tătăruşanu, a ajuns subiect în presa din Italia. Jurnaliştii susţin că aceasta este una dintre cele mai frumoase partenere ale jucătorilor de la AC Milan

Reclamă 4 / 0/3

În deschiderea articolului de pe Gazzeta dellos Sport este Antoaneta Năstase, soţia lui Ciprian Tătăruşanu. Italienii notează faptul că cei doi s-au căsătorit pe 27 mai 2022, imediat după ce AC Milan a cucerit titlul în Italia.

Pe locurile doi şi trei în „topul” întocmit de italieni se regăsesc partenerele lui David Onana şi Davide Calabria, anume Melanie Kamayou şi Ilaria Belloni.

În acelaşi articol mai apar şi numele iubitelor starurilor Theo Hernandez, Marceloa Brozovic, Olivier Giroud, Edin Dzeko şi Zlatan Ibrahimovic. Totodată, nici partenera campionului mondial Lautaro Martinez nu a fost uitată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și