Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea a cedat ispitei: „M-am băgat să-l mănânc!” Gestul „necugetat” al Valentinei Pelinel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 9:27

Soția lui Cristi Borcea a cedat ispitei: „M-am băgat să-l mănânc!” Gestul „necugetat” al Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Hepta

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a cedat ispitei chiar înainte de Crăciun. Fostul fotomodel a făcut un gest care nu îi stă în fire, în prag de Sărbători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel e recunoscută pentru silueta ei perfectă cu care a reușit să-l cucerească pe Cristi Borcea. Blondina are mare grijă de greutatea sa, ca să-și păstreze formele impresionante. Vedeta a cedat însă ispitei chiar în prag de Sărbători.

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a cedat ispitei

Valentina Pelinel a dezvăluit că n-a mai rezistat și a mâncat deja din cozonacii de Crăciun. Vedeta a luat o pauză de la dietă cu ocazia Sărbătorilor.

În pandemie m-a apucat și pe mine, dar acum nu îmi este dor. În cozonac m-am băgat de dimineață(…), dar m-am băgat să-l mănânc nu să-l fac. Era deja făcut. Drept vorbind, cozonaci cred că o singură dată în viața mea am făcut.

Fac alte deserturi cu copiii, că le place lor, mai ales în weekend-uri, dar cozonac nu mai fac. Nici de Crăciun nu o să fac. Pur și simplu primim atât de mulți cozonaci de la familiei, de la prieteni, în plus sunt atâtea locuri de unde putem să-i cumpărăm sau să mănânci cozonaci buni. A, dacă ai pasiunea asta și îți place să-i faci, de ce nu? Dar copiii mei spre exemplu au alte deserturi preferate și asta facem împreună”, a spus Valentina Pelinel, conform ego.ro.

Reclamă

Ce se întâmplă în familia lui Cristi Borcea de Crăciun

Fostul patron al lui Dinamo respectă tradiţia şi îi va avea alături pe toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei. Actuala soţie a lui Borcea, Valentina Pelinel, a făcut anunţul înainte de Sărbători.

Copiii lui Cristi Borcea care sunt stabiliţi în Statele Unite şi pe care îi are din căsnicia cu Alina Vidican s-au întors deja în ţară. Milionarul român este în culmea fericirii.

„Noi stăm întotdeauna acasă de Crăciun, anul acesta o să stăm acasă și de Anul Nou, adică o să ieșim probabil undeva noi doi sau cu prietenii, dar nu plecăm din țară. În schimb, pentru că au venit și frații din America, copiii din America, mergem la munte câteva zile să vadă zăpadă, ca să fie toți împreună, să se joace„, a declarat Valentina Pelinel pentru unica.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea, transformat total de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, lasă de înţeles că acum este un familist convins.

Valentina Pelinel a postat o imagine virală cu Cristi Borcea. Milionarul român în vârstă de 52 de ani şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Borcea le ţinea de mână pe gemenele Indira și Rania, care au împlinit trei ani. Alături de ei a fost şi băiatul cel mic al omului de afaceri, Milan.

În urma paşilor lor…„, a fost mesajul Valentinei care a însoţit imaginea. Aceasta a mai folosit şi descrierile: „iubire„, „familie fericită„, „sunt totul pentru mine„.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și