Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față: „Ăsta e cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2022, 19:42

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față: „Ăsta e cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte!”

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față, după 4 ani de căsnicie cu fostul patron de la Dinamo. Valentina Pelinel a rezumat relația pe care ea și Cristi Borcea o au cu copiii lor, prin intermediul unui citat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună 3 copii: pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față, după 4 ani de căsnicie!

Pelinel a tras concluzia, la 4 ani după ce s-a căsătorit cu Borcea. Fostul fotomodel spune că a găsit soluția pentru ca copiii să își asculte părinții și să se bucure de o educație potrivită.

Soția lui Cristi Borcea a rezumat această teorie cu ajutorul unui citat al lui Oscar Wilde.

„Cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte este să-i faci fericiți”, a scris Valentina Pelinel, pe contul de Instagram, alături de o fotografie alături de familia sa.

Reclamă

Cristi Borcea, transformat total de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, lasă de înţeles că acum este un familist convins.

Recent, Valentina Pelinel a postat altă imagine virală cu Cristi Borcea. Milionarul român în vârstă de 52 de ani şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Borcea le ţinea de mână pe gemenele Indira și Rania, care au împlinit trei ani. Alături de ei a fost şi băiatul cel mic al omului de afaceri, Milan.

Reclamă 4 / 0/3

În urma paşilor lor…„, a fost mesajul Valentinei care a însoţit imaginea. Aceasta a mai folosit şi descrierile: „iubire„, „familie fericită„, „sunt totul pentru mine„.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018, dar ar forma un cuplu de un deceniu.

Valentina Pelinel a anunţat că i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea

Pelinel se consideră o femeie împlinită. Valentina nu regretă că şi-a încheiat rapid cariera. Defila pe cele mai importante podiumuri de modă înainte până să rămână însărcinată cu primul ei copil.

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie. Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă.

Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen„, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și