Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Borcea, dezvăluiri dureroase: „M-a afectat teribil!”. Prin ce a trecut Valentina Pelinel

Publicat: 31 iulie 2023, 18:16

Reclamă
Soţia lui Cristi Borcea, dezvăluiri dureroase: „M-a afectat teribil!”. Prin ce a trecut Valentina Pelinel

Soţia lui Cristi Borcea, dezvăluiri dureroase

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună 3 copii / Instagram

Soţia lui Cristi Borcea a făcut dezvăluiri dureroase despre viaţa ei. Valentina Pelinel a oferit un interviu emoţionant şi nu s-a ferit să discute despre un episod care a marcat-o profund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ai avut vreodată o cumpănă care te-a făcut să vezi apoi viața cu alți ochi?„, a fost întrebată cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel a recunoscut care a fost cel mai greu moment prin care a trecut.

Soţia lui Cristi Borcea a făcut dezvăluiri dureroase

Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare.

Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință„, a declarat Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Pelinel are trei copii cu fostul patron al lui Dinamo. Ea a precizat cât de activ este Cristi Borcea în viaţa lui Milan și a gemenelor Indira și Rania.

Reclamă

Mai important pentru mine este cum se implică. Cristi este un om ocupat, business-urile îi ocupă mult timp și, cu toate acestea, își face timp zilnic pentru a petrece cu copiii, ceea ce pentru mine este cel mai important aspect„, a spus soţia milionarului român.

Cristi Borcea are, în total, 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani

Melissa Borcea este unul dintre cei nouă copii pe care îi are fostul patron al lui Dinamo. Tânăra şi-a sărbătorit ziua de naştere în Statele Unite, acolo unde îşi continuă studiile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Melissa este fiica din prima căsnicie a milionarului român. Chiar dacă nu îl are aproape pe tatăl ei, a fost vizitată în Miami de actuala soţie a lui Borcea. Valentina Pelinel a postat o imagine, pe reţelele sociale, în care apare alături de Melissa şi de cei trei copii pe care îi are cu omul de afaceri.

O mare familie„, a transmis Valentina Pelinel. Postarea a adunat mii de aprecieri. Melissa Borcea pare că radiază de fericire lângă mama ei vitregă.

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, ţinând cont de fotografiile apărute pe reţelele sociale. Melissa a fost ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă„, spunea Mihaela Borcea chiar înainte de ziua de naştere a gemenilor ei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și