Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea iese la atac: „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 19:30

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Hepta

  • Soția lui Cristi Borcea iese la atac
  • „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Soția lui Cristi Borcea iese la atac. Valentina Pelinel spune că a învățat cum să nu se mai lase afectată de „gurile rele”. Totuși, superba blondină (VEZI GALERIA FOTO) nu se poate abține uneori să nu le răspundă celor care o critică în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este fericită cu comunitatea de urmăritori pe care și-a creat-o pe rețelele sociale.

Soția lui Cristi Borcea iese la atac: „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Soția lui Cristi Borcea s-a lovit însă și de vorbe grele aruncate de unii oameni, care înainte o supărau. Fostul fotomodel spune că a evoluat, iar acum știe cum să se descurce cu criticile.

Reclamă

„Oamenilor le place să vorbească, fie de bine, fie de rău. Eu apreciez încurajările și partea pozitivă, citesc ceea ce ne face bine și aleg să ignor vorbele rele. Înainte mă afectau și pe mine falsitățile emise despre noi, dar, cu timpul, am realizat că oamenii care vorbesc o fac pentru a se distrage de la problemele și nefericirea lor.

Acum, pur și simplu trec pe lângă mine. Nu înseamnă că nu răspund unde sunt atacată fără urmă de bun-simț, dar nu mă mai afectează nicio informație falsă. Am strâns în comunitatea mea din Facebook și Instagram oameni de calitate, care mă apreciază și mă susțin, și mă înconjor în cercul meu intim doar de persoane cu care rezonez”, a spus Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Reclamă

Cum l-a făcut Valentina Pelinel pe Cristi Borcea să uite de alte femei!

S-a aflat cum l-a făcut Valentina Pelinel pe Cristi Borcea să uite de alte femei. Milionarul român și-a făcut un renume de „cuceritor” de-a lungul timpului. Fostul patron al lui Dinamo se află la cea de-a 3-a căsătorie, iar în total are 9 copii.

Cristi Borcea pare să-și fi găsit, în cele din urmă, dragostea adevărată. Fostul fotomodel Valentina Pelinel l-a cucerit total pe milionar, iar cei doi au făcut pasul cel și s-au căsătorit în 2018.

Împreună, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au 3 copii: Milan și gemenele Indira și Irina.

Reclamă 4 / 0/3

Superba blondină a fost întrebată cum a reușit să-l „scape” pe soțul său de „statutul de cuceritor”. Valentina Pelinel consideră că totul a pornit de la o motivație interioară a lui Cristi Borcea.

„Cred că fiecare om se schimbă atunci când simte să o facă și, dintr-o motivație internă, nu sub presiunea unor factori externi. Exact așa cum spune și un motto în care eu cred: ‘Trebuie să te schimbi ca să fii la fel'”, a spus Valentina Pelinel, pentru sursa citată anterior.

Cu prima sa soție, Mihaela, Cristi Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”