Închide meniul
Foto

Soţia lui Daniel Pancu, fost model Playboy, înconjurată de lux şi opulenţă. Andra radiază de fericire lângă soţul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 10:30

Reclamă
Soţia lui Daniel Pancu, fost model Playboy, înconjurată de lux şi opulenţă. Andra radiază de fericire lângă soţul său

Soţia lui Daniel Pancu, fost model Playboy, înconjurată de lux şi opulenţă. Andra radiază de fericire lângă soţul său

Profimedia

Soţia lui Daniel Pancu, fost model Playboy, a apărut înconjurată de lux şi opulenţă. Andra şi Daniel Pancu se află în Antalya, acolo unde selecţionerul naţionalei de tineret stă cu ochii stagiul de pregătire al echipelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra nu şi-a lăsat soţul singur şi a mers cu el în Antalya. Cei doi sunt cazaţi la un hotel de lux din Antalya, aşa cum se vede din imaginea postată de Andra Pancu pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Soţia lui Daniel Pancu, fost model Playboy, înconjurată de lux şi opulenţă. Andra radiază de fericire lângă soţul său

Andra şi Daniel Pancu formează un cuplu perfect. Cei doi se iubesc enorm, însă puţină lume ştie că au avut o relaţie şi în tinereţe. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu, cu care s-a căsătorit. Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al giuleștenilor, a fost nașul celui care a înscris 9 goluri în 27 de selecții la echipa națională.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant.

Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Reclamă

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu”, spunea Andra despre povestea de iubire cu Daniel Pancu, în click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și