Închide meniul
Foto

Soţia lui Gigi Becali, într-o ipostază de necrezut. Are milioane de euro în conturi, dar face cumpărături din magazinele cu promoţii

Publicat: 18 august 2021, 16:04

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

  • Luminiţa Becali şi Gigi Becali s-au căsătorit în 1994
  • Cum a fost surprinsă soţia lui Gigi Becali la cumpărături

Chiar dacă este căsătorită cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, Luminiţa Becali dă dovadă de o modestie ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Gigi Becali, într-o ipostază de necrezut

Soţia patronului de la FCSB a fost surprinsă făcând cumpărăturile într-un centru comercial din Capitală. Potrivit spynews.ro, Luminţa Becali a intrat direct în magazinele cu promoţii.

Femeia care are o avere uriaşă a fost ajutată de angajatele magazinelor pentru a-şi găsi ceea ce căuta. În cele din urmă, a ales să îşi cumpere o rochie aflată la promoţie.

Reclamă

Gigi Becali şi-a dublat averea în timpul pandemiei. Şeful FCSB susţine că în timpul pandemiei multe dintre terenurile sale au ajuns să valoreze de două ori mai mult. A declarat că a încasat chiar şi 11 milioane de euro bani cash! Milionarul din Pipera spune că pandemia l-a ajutat, dar precizează că secretul este să „administrezi bine”.

Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash.

Reclamă

Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Ce reacţie uluitoare a avut când Gigi Becali i-a oferit 30.000 de euro

Soţia patronului de la FCSB este neschimbată, chiar dacă Gigi Becali nu a avut niciodată probleme cu banii. Ofiţerul de legătură UEFA, Florin Nedelcu, a povestit un moment uluitor din 2006. Luminiţa Becali l-a însoţit pe latifundiarul din Pipera la meciul dintre Real Madrid şi FCSB, din UEFA Champions League.

Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoţit de soţia lui şi, într-o dimineaţă, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Reclamă 4 / 0/3

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”, a povestit Florin Nedelcu.

Gigi Becali şi Luminiţa sunt împreună de 26 de ani şi au trei fiice, Teodora, Alexandra şi Cristina. Ei au devenit bunici, după ce Teodora a născut-o pe Maria. Ea este măritată cu Mihai Theodor Mincu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!