Închide meniul
Foto

„Cât de modestă este femeia asta!”. Luminiţa Becali, surprinsă într-o postură inedită la cumpărături. Ce reacţie uluitoare a avut când Gigi Becali i-a oferit 30.000 de euro

Reclamă

Publicat: 2 iulie 2021, 18:03

„Cât de modestă este femeia asta!”. Luminiţa Becali, surprinsă într-o postură inedită la cumpărături. Ce reacţie uluitoare a avut când Gigi Becali i-a oferit 30.000 de euro

Luminiţa Becali era verişoara lui Gigi Becali

Sport Pictures via Hepta

Cea mai cunoscută soţie de milionar din România continuă să fie o prezenţă extrem de discretă. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, Luminiţa Becali nu s-a ferit să se ducă la cumpărături şi să îşi care singură plasele până la portbagajul maşinii. Potrivit playtech.ro, a dat şi de această dată dovadă de o simplitate dezarmantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luminiţa Becali, surprinsă într-o postură inedită la cumpărături

Soţia patronului de la FCSB este neschimbată, chiar dacă Gigi Becali are o avere uriaşă. Ofiţerul de legătură UEFA, Florin Nedelcu, a povestit un moment uluitor din 2006. Luminiţa Becali l-a însoţit pe latifundiarul din Pipera la meciul dintre Real Madrid şi FCSB, din UEFA Champions League.

Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoţit de soţia lui şi, într-o dimineaţă, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”, a povestit Florin Nedelcu.

Reclamă

Gigi Becali şi Luminiţa sunt împreună de 26 de ani şi au trei fiice, Teodora, Alexandra şi Cristina. Ei au devenit bunici, după ce Teodora a născut-o pe Maria. Ea este măritată cu Mihai Theodor Mincu.

Gigi Becali, cadou de milioane pentru micuţa Maria

După câteva luni, au apărut primele imagini cu nepoţica lui Gigi Becali. Luminiţa Becali, soţia omului de afaceri, şi Teodora, mama Mariei, au ieşit la o plimbare prim parc împreună cu fetiţa.

Potrivit celor de la Impact, citaţi de gsp.ro, Gigi Becali i-a făcut un cadou de milioane de euro nepoatei sale. Gigi Becali plănuiește să dăruiască fiecărui nepot sau nepoată un cont cu o sumă importantă de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au spus surse apropiate de Becali pentru sursa citată.

Recomandări
  • Luminiţa Becali şi Gigi Becali sunt căsătoriţi din 1994
  • Ce laude i se aduc soţiei patronului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și