Închide meniul
Foto

Soţia lui Ianis Hagi, răvăşitoare lângă fiica lui Gică Popescu! Elena Tănase a întors toate privirile în tricoul României

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 14:44

Reclamă
Soţia lui Ianis Hagi, răvăşitoare lângă fiica lui Gică Popescu! Elena Tănase a întors toate privirile în tricoul României

Soţia lui Ianis Hagi, răvăşitoare lângă fiica lui Gică Popescu

Ianis Hagi şi Elena Tănase / Instagram

Soţia lui Ianis Hagi a avut o apariţie răvăşitoare, lângă fiica lui Gică Popescu. Elena Tănase a întors toate privirile, fiind îmbrăcată în tricoul României, la debutul „tricolorilor” la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a impus categoric, în primul meci de la EURO 2024. „Tricolorii” au învins Ucraina cu 3-0, şi se pregătesc de duelul cu Belgia, care se va disputa sâmbătă.

Soţia lui Ianis Hagi, răvăşitoare lângă fiica lui Gică Popescu

Soţia lui Ianis Hagi nu putea lipsi de la meciul României. Elena a strălucit la Munchen, fiind îmbrăcată în tricoul naţionalei cu numărul 10, număr purtat de soţul ei la turneul final din Germania (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Elena Tănase s-a fotografiat alături de fiica lui Gică Popescu. Maria a îmbrăcat de asemenea tricoul naţionalei, tot cu numărul 10. Soţia lui Ianis a imortalizat şi momentul superb de la finalul partidei, moment în care fiul „Regelui” a cântat la portavoce alături de fanii români, cât şi de ceilalţi jucători. Videoclipul a fost ulterior repostat de Ianis Hagi, pe pagina sa oficială de Instagram.

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Ucraina, fiind trimis în teren în minutul 62. Internaţionalul român i-a luat locul lui Dennis Man, autor a două pase decisive în meciul de debut al „tricolorilor” de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi şi Elena s-au cununat civil în prima zi de Crăciun, şi au sărbătorit alături de 400 de invitaţi, la un restaurant de lux din Bucureşti. Cei doi se vor cununa religios în această vară, pe 14 iulie, chiar în ziua finalei Campionatului European. Şi la acest eveniment, care va avea loc tot în Capitală, sunt aşteptaţi sute de invitaţi.

Ianis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”

Ianis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului” în România. Fiul „Regelui” se va cununa religios cu aleasa inimii lui, iar evenimentul se va desfăşura într-un decor de vis.

Conform orangesport.ro, Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au răzgândit, cu o lună înainte de nuntă. După ce iniţial s-a zvonit că marele eveniment se va desfăşura la Constanţa, în oraşul din care provin cei doi, cununia religioasă va avea loc fie la Palatul Snagov, fie la Palatul Mogoaşoaia.

Reclamă

Sursa menţionată anterior notează şi faptul că la nuntă va cânta unul dintre soliştii preferaţi ai familiei Hagi, anume Gigi Sima. La eveniment sunt aşteptaţi sute de invitaţi, după ce la petrecerea de cununie civilă au fost prezenţi aproximativ 400 de oameni.

De asemenea, întregul eveniment va costa peste 100.000 de euro, iar familiile celor doi îndrăgostiţi se vor ocupa de toate detaliile nunţii.

„Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, spunea şi Gică Hagi la petrecerea de după cununia civilă.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:33

Dans pe sârmă, noaptea, la Singapore. Analiza lui Adrian Georgescu

9:10

Ter Stegen, după faza care a dus la eliminarea lui Garcia, în Monaco – Barcelona 2-1. „Îmi pare rău pentru el”

8:34

Hansi Flick, după Monaco – Barcelona 2-1: „Se întâmplă, trebuie să acceptăm”

8:30

Echipa care i-a rămas în suflet lui Ciprian Tătăruşanu: „Doar acolo m-aş fi întors!”. Dezvăluiri surprinzătoare după retragere

0:05

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb

23:55 19 sept.

Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele

1 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și