Închide meniul
Foto

Soţia lui Ilie Năstase are un admirator secret. Cum a reacţionat acesta când Ioana a primit un buchet uriaş de trandafiri. „Am crezut că el l-a trimis!”

Publicat: 15 august 2021, 19:07

Reclamă
Soţia lui Ilie Năstase are un admirator secret. Cum a reacţionat acesta când Ioana a primit un buchet uriaş de trandafiri. „Am crezut că el l-a trimis!”

Soţia lui Ilie Năstase, Ioana, are un admirator secret

Facebook

Cum a reacţionat Ilie Năstase când soţia sa a primit un buchet uriaş de trandafiri

Ioana a primit florile de faţă cu Ilie Năstase. „Nicieu nu ştiu de unde sunt! (n.r. râde) Întotdeauana am primit și primesc. Nu știu că nu m-a interesat de unde sunt. Important e că sunt frumoase. Am mulțumit frumos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne-am uitat unul la celălalt. Eu am crezut că el le-a trimis, mi-a spus că nu. Nu mai e ceva anormal pentru el. E obişnuit. Cred că în sinea lui l-o deranja, nu ştiu. Nu mai spune nimic, spunea înainte”, a povestit Ioana Năstase la AntenaStars, citată de spynews.ro.

După ce s-au împăcat, Ioana şi Ilie au dat uitării gelozia. „(n.r. E mai dulce relaţia acum?) Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce, că nu mai avem 20 de ani. E ok, ce pot să spun?! E ok. E bine”, a mai spus soţia fostului mare tenisman.

Ea tocmai a revenit dintr-o vacanţă în care a fost fără Ilie Năstase.

Reclamă

„A fost foarte frumos în Turcia. Superb! Am stat 5 zile cu o foarte bună prietenă, ca între fete. De data asta fără plajă pentru că nu am avut timp din cauza shoppingului (n.r. râde)”, a mai spus Ioana potrivit sursei citate.

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ! Femeia a luat această decizie susţinând că Ilie Năstase are nevoie de ajutorul ei.

Fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, Ioana a chemat Poliţia, dar a refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”, spunea Ioana, la momentul respectiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și