Închide meniul
Foto

Soția lui Marius Copil a îmbrăcat cea mai transparentă rochie și a făcut senzație. Cât de frumoasă este Ramona Copil

Publicat: 4 septembrie 2024, 9:12

Reclamă
Soția lui Marius Copil a îmbrăcat cea mai transparentă rochie și a făcut senzație. Cât de frumoasă este Ramona Copil

Soția lui Marius Copil a îmbrăcat cea mai transparentă rochie

Ramona Copil şi Marius Copil / Instagram

Soția lui Marius Copil a îmbrăcat cea mai transparentă rochie şi a întors toate privirile. Ramona Copil, care are doi copii cu jucătorul de tenis arădean, a avut o apariţie spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona este „talismanul” lui Marius Copil, cel care va împlini luna viitoare 34 de ani. Ea este o prezență constantă la meciurile cunoscutului jucător de tenis. Este considerată una dintre cele mai sexy partenere din circuitul masculin (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Soția lui Marius Copil a îmbrăcat cea mai transparentă rochie

Ramona Copil tocmai şi-a uluit urmăritorii de pe reţelele sociale. S-a fotografiat într-o rochie albă, decoltată şi transparentă.

Ultimele zile de vară„, a scris soţia lui Marius Copil pe contul ei de Instagram. Fotografia a primit imediat zeci de aprecieri.

Reclamă
Reclamă

Ramona Iacob, pe numele ei dinainte nunții, este de o frumusețe ieșită din comun. Ea este de şapte ani într-o relaţie cu jucătorul care, de-a lungul carierei, a câştigat 2.734.741 de dolari din tenis.

Cuplul are doi copii. În februarie 2020, Ramona l-a născut pe Arthur, în Statele Unite ale Americii, iar în decembrie 2023 a apărut pe lume Ana. Au fost momente speciale în familia arădeanului.

Marius Copil a avut un început dezastruos de an şi a pierdut opt meciuri la rând. Nu a mai jucat, într-un turneu, din luna aprilie.

Reclamă

Marius Copil și-a dorit să devină fotbalist, dar a renunțat din cauza antrenorilor

Marius Copil este dintr-o familie de sportivi. A dezvăluit că ar fi putut să o ia pe alt drum, dar renunțat la fotbal din cauza antrenorilor. Acesta a spus că își dorea să joace atacant, însă toți antrenorii îl puneau să joace fundaș.

Tata a făcut rugby și lupte și mama a făcut handbal. De mic îmi plăcea să practic sportul, am făcut și ski. Nu de performanță. Ne strângeam câte 60-70 de copii. Jucam fotbal 6-7 echipe. Aveam două terenuri de fotbal și încă unul de handbal lângă bloc. Am fost să practic fotbalul. M-am înscris la CS Gloria Arad și am practicat 3 ani. Aveam o problemă. Eu îmi doream să joc atacant și toți antrenorii mă puneau fundaș. În paralel făceam și tenis, mai mult obligat. Nu îmi plăcea.

Tata juca din plăcere, fratele meu juca de performanță. În primii ani îmi doream să servesc și să dau smash-uri. Altceva nu îmi plăcea. După aceea, când am văzut că nu mă lasă să fiu atacant, am ales tenisul. Poate puteam să merg și la altă echipă. Am mai mers, am jucat mult fotbal afară, dar nu la o echipă. A fost foarte greu la început”, a spus Marius Copil la AS.ro LIVE.

Marius Copil este un fan înrăit al celor de la Bayern Munchen.

Am fost fan Bayern de mic. Îmi plăcea foarte mult Jurgen Klinsmann. Am vrut să îmi iau abonament, dar era o coadă mare”, a mai spus Marius Copil.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:04

„Azi eşti regele, mâine eşti ticălosul!” Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

10:19

Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!”

10:02

Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, criticat: „Nu e jucător de FCSB”

9:48

Vinicius propune un scenariu şoc: „Campionatul Mondial din 2030 ar trebui mutat din Spania, dacă nu se întâmplă asta!”

9:05

Alexander Zverev, out în sferturile de la Australian Open 2024

8:33

„Un copil chinuit!” Dezvăluiri despre marea dramă din viaţa lui Daniel Bîrligea. Prin ce a putut trece atacantul FCSB-ului

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și