Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru

Reclamă

Publicat: 24 februarie 2024, 17:16

Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru

Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil

Marius Copil şi Ramona Copil / Instagram

Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil (33 de ani). Ramona Copil „radiază” de fericire alături de românul celebru, care a ajuns pe locul 287 în clasamentul ATP. În urmă cu patru ani, jucătorul de tenis era în cel mai bun moment al carierei și ocupa poziția a 56-a în lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Copil este mereu alături de Marius Copil, cel cu care are doi copii. În februarie 2020 l-a născut pe Arthur, în Statele Unite ale Americii, iar în decembrie 2023 a apărut pe lume Ana. Sunt momente speciale în familia arădeanului.

Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil

Ramona este „talismanul” lui Marius Copil și este o prezență constantă la meciurile cunoscutului jucător de tenis. A fost considerată de atunci una dintre cele mai sexy partenere din circuitul masculin.
Ramona Iacob, pe numele ei dinainte nunții, este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

La finalul lunii aprilie, Marius Copil și Ramona împlinesc șapte ani de relație. Tenismenul postează des, pe contul de Instagram pe care are aproape 20.000 de urmăritori, poze alături de soția lui.

Marius Copil nu are începutul de an pe care și-l dorea. Chiar dacă a ajuns până în semifinalele unui challenger din Portugalia (Oeiras), au urmat eșecuri greu de digerat. A cedat fără drept de apel atât cu Stefanos Tsitsipas, cât și cu Lucas Poullain. În întreaga carieră, arădeanul a câștigat 2.728.979 de dolari, potrivit atptour.com.

Reclamă

Marius Copil și-a dorit să devină fotbalist, dar a renunțat din cauza antrenorilor

Marius Copil este dintr-o familie de sportivi. A dezvăluit că ar fi putut să o ia pe alt drum, dar renunțat la fotbal din cauza antrenorilor. Acesta a spus că își dorea să joace atacant, însă toți antrenorii îl puneau să joace fundaș.

Tata a făcut rugby și lupte și mama a făcut handbal. De mic îmi plăcea să practic sportul, am făcut și ski. Nu de performanță. Ne strângeam câte 60-70 de copii. Jucam fotbal 6-7 echipe. Aveam două terenuri de fotbal și încă unul de handbal lângă bloc. Am fost să practic fotbalul. M-am înscris la CS Gloria Arad și am practicat 3 ani. Aveam o problemă. Eu îmi doream să joc atacant și toți antrenorii mă puneau fundaș. În paralel făceam și tenis, mai mult obligat. Nu îmi plăcea.

Tata juca din plăcere, fratele meu juca de performanță. În primii ani îmi doream să servesc și să dau smash-uri. Altceva nu îmi plăcea. După aceea, când am văzut că nu mă lasă să fiu atacant, am ales tenisul. Poate puteam să merg și la altă echipă. Am mai mers, am jucat mult fotbal afară, dar nu la o echipă. A fost foarte greu la început”, a spus Marius Copil la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Copil este un fan înrăit al celor de la Bayern Munchen.

Am fost fan Bayern de mic. Îmi plăcea foarte mult Jurgen Klinsmann. Am vrut să îmi iau abonament, dar era o coadă mare”, a mai spus Marius Copil.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și