Închide meniul
Foto

Soţia lui Nicolae Zuluf a trăit şocul vieţii. Şi-a pierdut copilul la locul de joacă

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 16:48

Soţia lui Nicolae Zuluf a trăit şocul vieţii. Şi-a pierdut copilul la locul de joacă

Instagram Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană a trăit şocul vieţii

Cele două vedete au o căsnicie cu năbădăi şi nu se sfiesc să vorbească public despre problemele pe care le întâmpină. Sânziana Buruiană a trăit şocul vieţii în momentul în care era la un loc de joacă. A recunoscut că a trecut prin emoţii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană a trăit şocul vieţii

A fost nevoie de o clipă de neatenţie pentru ca fiica ei să se facă nevăzută. Copila a plecat să se joace şi nu a mai fost de găsit. Din fericire, Sânziana a reuşit să o găsească după câteva minute de panică. De atunci, îşi ia mereu măsuri de precauţie.

Mami, știi de ce nu pot să te las la joacă? Pentru că ultima dată te-ai ascuns și te-am pierdut. Mai știi ce-ai făcut?”, i-a spus Sânziana Buruiană fiicei sale mari, potrivit cancan.ro.

Sânziana Buruiană, criticată de Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Reclamă

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf a avut parte de o copilărie nefericită

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o. Soţul Sânzianei Buruiană spune că s-a luptat cu sărăcia şi, câteodată, nu avea ce să mănânce. Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană şi are parte de tot confortul. Acest lucru i-a lipsit, însă, în copilărie.

Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a spus Nicolae Zuluf la Xtra Night Show.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană
  • Fostul fotbalist are doi copii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și