Închide meniul
Foto

Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită! Ipostazele „fierbinţi” în care a apărut: „Dumnezeule”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 14:58

Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită! Ipostazele „fierbinţi” în care a apărut: „Dumnezeule”

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român

Colaj Instagram

Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită şi pozează în iposteze provocatoare. Este vorba de Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu, fostul acţionar de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Martini este un model de origine albaneză care are o relaţie cu Dragoş Săvulescu, unul dintre foştii acţionari de la Dinamo. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU ANGELA MARTINI)

Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită

Angela Martini a postat imagini în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat. „Frumoasă„, „Superbă” sau „Dumnezeule”, au fost câteva dintre reacţiile pline de admiraţie ale fanilor. Angela Martini şi Dragoş Săvulescu s-au căsătorit în 2017, la Las Vegas.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Reclamă

Potrivit Ministerului Justiţiei din România, Dragoş Săvulescu are de ispăşit o condamnare de cinci ani şi şase luni cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro.

Angela Martini a rupt tăcerea după ce Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia

Angela Martini asigură că îi va fi mereu alături soţului ei, chiar dacă au existat zvonuri că ea a fost cea care l-a dat de gol pe Săvulescu. Fostul conducător de la Dinamo este hotărât să dea România în judecată la CEDO şi să primească despăgubiri.

(Reporter: Este Dragoş iubirea vieţii tale?) Da, evident că este iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el! Dacă Dragoş mi-ar fi spus de la începutul relaţiei că aşa se va întâmpla, şi aş fi putut vedea tot, cum s-ar fi întâmplat de la început, ca un film, înainte de a fi împreună, chiar şi aşa tot aş fi fost cu el!

Reclamă 4 / 0/3

A fost greu şi pentru mine, dar am acceptat lucrurile diferit. Nu pot să spun că nu am avut momente în care am plâns, în care am fost la pământ, în care n-am mâncat sau că nu am fost stresată, dar cât de mult timp poţi face asta? Trebuie să lupţi! Ai două variante: să plângi şi să nu faci nimic sau să treci la luptă. Eu am ales să lupt, pentru că altfel nu s-ar fi schimbat nimic. Nu există nimic mai nobil decât să lupţi pentru adevăr şi pentru iubire. Pentru ce trăieşti, altfel?„, spunea Angela Martini în momentul în care Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și