Închide meniul
Foto

„Spaima Litoralului” a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar fi fost bătut de Adrian Mutu. Ce a spus despre scandalul cu ospătarul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2023, 17:07

Reclamă

„Spaima Litoralului” a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar fi fost bătut de Adrian Mutu. Omul de afaceri Nuredin Beinur a spus că Mutu nu avea cum să îl bată pentru că aceste este „fotbalist, şi nu bătăuş„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuredin Beinur şi Adrian Mutu au o relaţie de amiciţie şi a făcut dezvăluiri şi despre celebrul scandal dintre „Briliant” şi ospătarul Gigi Grosu. În 2006, Mutu a fost implicat într-un scandal cu celebru ospătar într-un restaurant din Constanţa.

„Spaima Litoralului” a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar fi fost bătut de Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a retras din cariera de fotbalist şi, în prezent, este antrenorul celor de la Nefchi Baku. Mutu este căsătorit cu superba Sandra. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

„E greu să mă bată Mutu pe mine și la anii mei. Păi el e fotbalist, el nu e bătăuș sau astea. N-are cum să… Eu nu vreau să vorbesc, e o chestie… El să-și aducă aminte că și cu ospătarul de la mare l-am ajutat. Și l-am ajutat în multe. Deci… Păi dacă nu interveneam la mare, ospătarul ăla bătea tot lotul atunci…

L-a bătut Mutu pe ospătar că așa am vrut noi, dar altfel nu îl bătea Mutu pe ospătar, că îl bătea ospătarul pe Mutu până… Uite, mă faci să vorbesc… Era urâtă cearta între un ospătar și… Să se certe de la o fotografie, că ăla n-a vrut să facă o poză. Mutu i-ar fi zis: «Bă, nu fac poză cu tine! Nu vezi că e vin pe masă?». Cam de acolo a plecat. Și ăla i-a zis: «Bă, dacă îți dau una, te…». La care Mutu m-a sunat pe mine, eu am trimis 2-3 băieți… La modul să-l aduc să își ceară scuze, că până la urmă așa era normal. Un ospătar… nu poți să-i spui unui tricolor… să-l înjuri sau să-l bați pe Mutu”,a spus omul de afaceri Nuredin Beinur în podcastul Anamariei Prodan.

Reclamă

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali: „M-am simţit jignit”! Nuredin Beinur a făcut dezvăluiri despre relaţia cu patronul FCSB

„Spaima litoralului” i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Nuredin Beinur este supărat pe milionarul din Pipera fiindcă acesta l-a numit „cineva”.

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, declara Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Nuredin Beinur a spus că a fost prieten cu Gigi Becali. Supărarea celui supranumit „Spaima litoralului” provine de la o declaraţie a lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și