Închide meniul
Foto

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali: „M-am simţit jignit”! Nuredin Beinur a făcut dezvăluiri despre relaţia cu patronul FCSB

Publicat: 13 mai 2023, 9:32

Reclamă
„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali: „M-am simţit jignit”! Nuredin Beinur a făcut dezvăluiri despre relaţia cu patronul FCSB

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali

Nuredin Beinur şi Gigi Becali

„Spaima litoralului” i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Nuredin Beinur este supărat pe milionarul din Pipera fiindcă acesta l-a numit „cineva”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur a susţinut că Gigi Becali a apelat la el în trecut.

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, a declarat Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Nuredin Beinur a spus că a fost prieten cu Gigi Becali. Supărarea celui supranumit „Spaima litoralului” provine de la o declaraţie a lui Gigi Becali.

Îl cunosc, bineînțeles, dar refuz să-i mai pronunț numele. Nu știu ce vrea să facă, am văzut că a declarat într-un interviu că a fost biruit și cred că știu la ce se referă, dar nu e cazul să vorbesc eu. Probabil i-a ajuns cu fotbalul, preferă să-și vadă mai mult de familie, copii, nepoți. El e un învingător în felul lui, tot timpul și-a dorit să fie sus, dar se întâmplă uneori să mai dai și cu capul de ciment”, a mai declarat Nuredin Beinur pentru sursa citată.

Reclamă

De unde se trage supărarea celui supranumit „Spaima litoralului”

Nuredin Beinur s-a supărat că Gigi Becali nu i-a rostit numele când a vorbit despre retragerea finanţării de la Unirea Constanţa. Beinur a susţinut că cel care finanţa echipa ar fi fost, de fapt, Vasi Geambazi, nu Becali însuşi.

Am avut o prietenie, era o perioadă în care discutam și de câte șapte-opt ori pe zi la telefon, iar recent a refuzat să-mi mai spună pe nume când s-a retras de la Unirea Constanța, un proiect finanțat, de fapt, de Vasi Geambazi. A spus public faptul că „cineva” va încasa 75.000 de euro din vânzarea clubului. Se referea la mine. Am devenit „cineva” sau „cuiva”, nu Nuredin Beinur. De fapt, nici nu putea să tranzacționeze echipa, fiindcă eu doar le oferisem locul în Liga 2. E ca și cum stai cu chirie într-o casă, iar când pleci vrei s-o și vinzi în beneficiul tău!”, a mai spus „Spaima litoralului” pentru sursa citată.

Denis Alibec şi Nuredin Beinur / Facebook
Denis Alibec şi Nuredin Beinur / Facebook

Declaraţia lui Gigi Becali care l-a enervat pe Nuredin Beinur: „O să ia cineva echipa”

Acum o să ia cineva echipa și cel care o ia, o ia cu tot cu jucători. Îmi dă mie 125.000, cuiva 75.000, 200.000 în total. Eu pierd 375.000 de euro. E cineva care aduce jucători din străinătate, vrea să intre în Liga 1 și să-i vândă mai departe. Am zis că pe mine nu mă mai interesează, nu vreau să mai cheltui bani”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului.

Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește ‘cuiva’, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu 4 ani? De-acum, și eu îl voi numi doar ‘acel cineva’. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, declara Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Gigi Becali, către Vasi Geambazi: „De ce toci banii familiei?!”

Antena Sport dezvăluia în exclusivitate că Gigi Becali l-a luat la rost pe Vasi Geambazi. „De ce toci banii familiei?!”, i-ar fi spus patronul FCSB nepotului său. Gigi Becali a decis să nu îşi mai lase nepotul să dea bani la fotbal.

În iarnă se desființează echipa de la Clinceni (n.r. Unirea Constanța), că noi suntem proștii să dăm 40.000 de euro pe lună ca să țină jucătorii. Eu îmi iau jucătorii și din 12 grupe la academie vor rămâne 6. Lasă să facă Hagi academie mare.

Eu dau 1 milion jumătate pe an la academie. Am zis «arătați-mi un jucător!». Pentru ce dau un milion și jumătate? Cinci grupe e regulamentul, cinci grupe. Dar nu sunt prostul proștilor, 500.000 la Clinceni, 1 milion și jumătate la Academie. 2 milioane pe an”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și