Închide meniul

„Spălarea pe creier” a unui deputat rus, unul dintre marii susţinători ai lui Vladimir Putin. „Bestia Estului”, mesaj controversat despre Zelenski

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2022, 11:43

„Spălarea pe creier a unui deputat rus, unul dintre marii susţinători ai lui Vladimir Putin. „Bestia Estului, mesaj controversat despre Zelenski

Mesaj controversat al lui Nikolai Valuev

Colaj Hepta - Profimedia

Nikolai Valuev, un fost boxer rus şi care după retragere a devenit deputat în Duma de Stat, a postat mai multe mesaje care stârnit revoltă. Valuev este unul dintre susţinătorii lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nikolai Valuev a postat un mesaj de tip „spălare pe creier„, specific propagandei Rusiei, care a stârnit revoltă. În vârstă de 48 de ani, fostul pugilist vorbeşte despre „crimele regimului de la Kiev„, condus de Volodimir Zelenski, deşi realitatea este una total opusă.

Nikolai Valuev: „Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev”

În negocieri, Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev„, a transmis fostul boxer rus, conform gsp.ro.

Valuev nu e la primul mesaj controversat. Acesta a transmis în timpul EURO 2020 un mesaj legat de Crimeea, după ce naţionala Ucrainei a evoluat cu tricouri pe care era imprimată harta ţării, înclusiv peninsula anexată de Rusia în 2014.

Puteți visa cât vreți! Crimeea e teritoriul nostru. Asta nu se discută”, a transmis, la acel moment, Nikolai Valuev.

Reclamă

Valuev are 53 de meciuri la profesionişti, dintre care a pierdut doar 3. Nikolai Valuev a fost ales deputat în Duma de Stat încă din 2011.

 Apel disperat după masacrul din Bucha: „Sunt bani însângeraţi folosiţi pentru măcelărirea oamenilor”

Masacrul din Bucha a şocat întreaga lume. Fraţii Klitschko, dar şi preşedintele Volodimir Zelenski au mers personal în localitatea în care ruşii au comis cele mai mari orori. Sutele de cadavre pe străzi au şocat întreaga lume. Imaginile au fost prezentate de Volodimir Zelenski în timpul discursului pe care l-a susţinut în Parlamentul României. Fraţii Klitschko au rămas şocaţi după ce au văzut atrocităţile soldaţilor ruşi în Bucha, o localitate aflată lângă Kiev.

Ce s-a întâmplat la Bucha nu este o operațiune militară specială. Civilii au fost împușcați în cap, au fost legați cu mâinile la spate. Este un genocid asupra populației ucrainene. Este exact ce vrea să facă regimul lui Putin, să omoare civili„, a spus Vladimir Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fratele său, Vitali Klitschko, s-a arătat şocat de imaginile văzute. Primarul Kievului l-a atacat dur pe Vladimir Putin, pe care îl consideră principalul vinovat pentru crimele comise de soldaţii ruşi. Vitali Kltischko cere ca niciun ban din Occident să nu mai ajungă în Rusia. „Acestea sunt crime de război crude de care Putin este responsabil. Pentru întreaga lume şi în special pentru Germania nu poate exista decât o consecinţă: niciun cent nu trebuie să mai ajungă la Rusia, aceştia sunt bani însângeraţi folosiţi pentru măcelărirea oamenilor„, a spus Vitali Klitschko pentru Bild.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și