Închide meniul

SportGuru.ro, cel mai mare magazin de articole sportive specializate din România

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 9:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

SportGuru.ro, cel mai mare magazin de articole sportive specializate din România

Sportguru.ro

Magazine SportGuru

  • Sportguru.ro e activ pe piaţă din 2010
  • Sportguru are şi 3 magazine fizice

Activ pe piața din 2010, SportGuru.ro a crescut organic de la magazinul online la cele trei magazine fizice, având un plan de expansiune care include extinderea în mai multe orașe din România:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    • București, Bulevardul Unirii nr 69 (600 m2) 
    • București, Șoseaua Pipera nr 44 (250 m2)
    • Cluj, Strada Ploiești 39-45 (380 m2)

În magazinele SportGuru, primești cea mai bună consultanță în alegerea echipamentului potrivit de la angajați care cunosc toate informațiile despre sporturi și care le practică frecvent.
Pe lângă articolele sportive specializate, SportGuru oferă și servicii ca:
    • service pentru biciclete
    • service pentru ski & snowboard
    • racordare rachete
    • determinare pronație
    • termofomare clăpari
    • bike fitting

Reclamă

Serviciile sunt realizate cu ajutor unora dintre cele mai performante mașini: Wintersteiger (Sigma SBI, Polyman, Waxjet, Wax Iron), Guru Bike Fitting System, Wilson Baiardo, Nordica Speedmachine, Currex Foot Scan.

Pe www.SportGuru.ro sunt disponibile peste 15000 de articole specializate din zeci de sporturi (pantofi de alergare, ceasuri de alergare, biciclete de oras, biciclete electrice, biciclete MTB, outdoor, tenis, schi, baschet, handbal, inot, triatlon, box etc), produse de branduri ca Garmin, Mizuno, Compressport, POC, SIDI, Ghost, Asics, Hoka, Wilson, Cube, Cannondale, Nordica, Fischer, Salewa etc.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 17 aug., 7:21
Cele mai bune ceasuri multisport și GPS-uri Garmin sunt disponibile la SportGuru, importator oficial al brandului în România