Închide meniul

„A vrut s-o omoare!” Acuzaţii grave la adresa unui om de afaceri din România: „A strâns-o de gât, a urmărit-o mai mult timp!”! Replica bărbatului: „Să-mi dea banii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 16:57

„A vrut s-o omoare! Acuzaţii grave la adresa unui om de afaceri din România: „A strâns-o de gât, a urmărit-o mai mult timp!! Replica bărbatului: „Să-mi dea banii!

reporteris.ro

Cristian Gavrilă şi Alexadra Strătulat au avut o relaţie

Cristian Gavrilă şi Alexandra Strătulat sunt protagoniştii unui scandal uriaş în handbalul românesc. După ce a ajuns la echipa din Divizia A, Danubius Călăraşi, Alexandra Ecaterina Strătulat, componentă a lotului naţional de tineret, ar fi început o relație amoroasă cu patronul clubului, Cristian Gavrilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ecaterina Strătulat a fost transferată în timpul pandemiei de Danubius Călăraşi de la LPS Iaşi. Între timp, relaţia dintre cei doi s-a rupt, iar de atunci a început un întreg scandal, scrie reporteris.ro.

Cristian Gavrilă a acuzat-o pe jucătoare că s-a prostituat, în timp ce aceasta îl acuză pe omul de afaceri că o hărţuieşte şi a cerut ordin de restricţie. Scandalul dintre cei doi ar fi luat proporţii în momentul în care fata ar fi avut anumite pretenţii financiare, conform spuselor lui Cristian Gavrilă.

A solicitat sprijin pentru a-și putea face prezența la cursuri, a primit o tabletă IPad. Având în vedere că urma să primească banii de la alegeri, am zis că nu e nicio problemă în a-i recupera. Ca oficial a fost la federație să rezolve contractele, i s-a plătit cazare și masă plus transport pentru a rezolva acele lucruri
La întoarcerea de la federație a spus că și-a spart telefonul și că nu mai are cum să comunice și i s-a dat cu titlu de împrumut un iPhone nou. A fost nemulțumită de calitatea lui și a solicitat sprijin pentru cumpărarea ultimului tip de iPhone pentru a-și putea face poze de o calitate mai bună.

A primit bani pe card și cash, aceste sume apar pe extrase bancare și ștate de plată. În aprilie, însă, i-am solicitat bunurile și banii înapoi. S-a dus la Poliție, spunând că o hărțuiesc. Am depus și eu hârtii, arătând că de fapt îmi cer lucrurile înapoi„, a spus Cristian Gavrilă conform sursei citate.

Reclamă

Mama jucătoarei, acuzaţii dure la adresa lui Cristian Gavrilă

În replică, mama jucătoarei a lansat acuzaţii dure la adresa lui Cristian Gavrilă.

A existat o relație între el și fiica mea (…). A vrut s-o omoare în fața blocului, la Iași, unde a urmărit-o mai mult timp. A strâns-o de gât, a auzit cineva și a intervenit. O hărțuiește, este mereu prezent la Iași, stă în mașină și o pândește. Ea și-a schimbat numărul de telefon din cauza lui, i-a hărțuit prietenii.

Trimite poze la 02:00 dimineața în fața ușii noastre. Am luat-o de la Călărași pentru că acolo a vrut s-o omoare. Locuia în gazdă, cu alte colege, a vrut s-o strângă de gât în casă„, a spus Mihaela Preda, mama jucătoarei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal monstru în handbalul românesc
  • Acuzaţii de de hărţuire

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și