Închide meniul
Foto

Starul cu care și-a petrecut noaptea „Bellucci de România”. Dezvăluirea făcută după ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 19:54

Starul cu care și-a petrecut noaptea „Bellucci de România”. Dezvăluirea făcută după ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Cristina Belciu

Cristina Belciu, în timpul unei ședințe foto / Instagram Cristina Belciu

  • Starul cu care și-a petrecut noaptea „Bellucci de România”
  • Dezvăluirile făcute după ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Cristina Belciu, poreclită „Bellucci de România” a dezvăluit că și-a petrecut noaptea alături de Andrew Garfield, celebrul actor care joacă în filmul „Spiderman”. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a fost extrem de entuziasmată de întâlnirea surpriză și a povestit cum s-a întâmplat totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu a participat la festivalul de film de la Ischia (Italia), unde a avut onoarea să-l întâlnească pe renumitul actor american care, printre altele, joacă și rolul lui Spiderman în filmul cu același nume.

Starul cu care și-a petrecut noaptea „Bellucci de România”: „Ca femei, trebuie să fim atente”

Superba femeie, în vârstă de 24 de ani, comparată cu Monica Bellucci, s-a împrietenit cu Garfield în timpul scurt petrecut pe insula de „5 stele” din Italia. Cei doi au discutat toată noaptea, iar românca a încercat să scape de statutul de „fană” a americanului:

Reclamă

„Sunt momente în viață când apar persoane care te fac să zâmbești. Trebuie să fim atente ca femei, să analizăm foarte bine, și abia apoi să luăm o decizie. Sunt la festivalul de film de la Ischia, este un festival care se ține an de an, este organizat pe Pascal Vicedomini.

Este o tradiție să fac asta în fiecare an, vin personalități de peste tot din lume. Anul acesta îl avem pe Spiderman, Andrew Garfield. Sunt actori din America, oameni de afaceri din America, din muzică, film, tot ce vă puteți imagina și este o onoare că pot să fiu aici.

Reclamă

Da, m-am împrietenit cu Andrew Garfield, am stat și am povestit noaptea trecută și este un tip foarte de treabă. Noi eram foarte încântate când am aflat că va veni și am zis să nu facem totuși o scenă de fane”, a spus Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

În același timp, Cristina a dezvăluit că va apărea într-un film de scurtmetraj realizat în Italia. Din cauza programului încărcat din această perioadă, fotomodelul nu se gândește să înceapă o nouă relație:

„În toamnă o să filmez un scurtmetraj aici în Ischia, deci nu-mi stă gândul la așa ceva (n.r. – la o relație).”, a mai declarat Cristina Belciu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Relația dintre Cristina Belciu și Cristian Bourenau a durat numai 4 luni și jumătate, deși multă lume credea că povestea lor de dragoste se va întinde pe o perioadă mult mai lungă.

Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel că la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea”, a declarat Cristina Belciu, la momentul despărțirii.

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor.

Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Boureanu a trecut peste acele momente complicate, iar în 2007 s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată însă nu a avut noroc, iar problemele lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. Cei doi au divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”