Închide meniul

Starul din România care şi-a dus primul copilul la grădiniţă. Nu vrea să audă de învăţământul online. "Are nevoie să vadă chipul educatoarei"

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2020, 10:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Starul din România care şi-a dus primul copilul la grădiniţă. Nu vrea să audă de învăţământul online. "Are nevoie să vadă chipul educatoarei"

Copilul lui Benny Adegbuyi a început grădiniţa

  • Benjamin Adebuyi, mulţumit de decizia autorităţilor
  • Reacţia luptătorului la începutul anului şcolar

Patrick a avut parte de o primire inedită. I-a fost luată temperatura şi a fost pus să îşi dezinfecteze mânile. Abia după şi-a cunoscut educatoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi şi-a dus copilul la grădiniţă

"Evident am avut emoţii pentru că e prima zi de grădiniţă, trebuie să se acomodeze iar, e ceva nou pentru el. M-am gândit ce să fac, dar eu sunt pro şcoală şi grădiniţă, cei tineri sunt viitorul. Şi aşa nu merge ţara asta bine, dacă nici măcar la şcoală nu îi lăsăm…evident, cu toate măsurile şi restricţiile. Cei de la grădiniţă sunt serioşi. I-au luat temperatura, au dezinfectant şi măşti, aşa că rău nu are ce să fie.

Şi aşa copiii stau pe tablete, dacă îi mai punem să înveţe şi online…nu cred că la vârsta lor percep învăţământul online. În special Patrick, care are cinci ani. E prea mic să înţeleagă. Are nevoie să fie în clasă, să fie cu alţi copii, să vadă chipul învăţătoarei, educatoarei, să poată să aibă ce învăţa", a declarat Adegbuyi pentru AntenaSport.

Reclamă

Anul şcolar a început, în acest an, în condiţii speciale. Din cauza pandemiei, 263 de unităţi de învăţământ din România au luat startul în "scenariul roşu", adică orele se desfăşoară exclusiv în regim online. Nu mai puţin de 100.000 de elevi sunt afectaţi.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Fight • 4 oct., 12:37
Benny Adegbuyi a comentat scandalul de rasism în care a fost victimă Joyskim Dawa! Ce sfat i-a dat luptătorul fotbalistului
Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro
Fight • 4 oct., 12:09
Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro. „Am o accidentare din luna mai”
AS.ro LIVE | Andrei Stoica şi Benny Adegbuyi sunt invitaţii lui Dan Pavel
FIGHT • 4 oct., 11:15
AS.ro LIVE | Andrei Stoica şi Benny Adegbuyi au fost invitaţii lui Dan Pavel
Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica, păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY!
AntenaPLAY • 4 oct., 11:09
Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica, păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY! Cum cred că va decurge meciul
Benny Adegbuyi a fost învins de Sofian Laidouni
AntenaPLAY • 27 mai, 23:00
Benny Adegbuyi, învins de Sofian Laidouni, în Glory 86! Spectacol total în AntenaPLAY