Închide meniul
Foto

Starul din România care și-a tuns zero soția, dezvăluiri fără perdea. „Am fost agresiv!”. Detalii intime spuse în premieră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:06

Starul din România care și-a tuns zero soția, dezvăluiri fără perdea. „Am fost agresiv!”. Detalii intime spuse în premieră

Adina Bourceanu, a fost tunsă de Alexandru Bourceanu

Colaj Instagram Adina Bourceanu

Bourceanu știe care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o de-a lungul carierei. A recunoscut că au fost momente în care își urmărea rivalii, pe teren, pentru a-i lovi. Totuși, asigură că nu avea intenția de a-i accidenta grav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu: „Am vrut doar să simtă că sunt mai puternic!”

Am fost agresiv, îmi plăceau duelurile. Până pe la 23-24 de ani am și lovit intenționat. Dacă prindeam o minge printre picioare, urmăream adversarul ca să-l lovesc, dar niciodată nu m-am dus cu intenția de a-i face rău. Doar să simtă că sunt mai puternic! După care am început să mă educ și n-am mai lovit fără minge. Ba chiar finalul de carieră, poate și ăsta e un motiv pentru care m-am lăsat, nu mai puteam să merg la fiecare duel.

După accidentările pe care le-am avut, știind ce pot să-i provoc unui jucător… Am accidentat un singur jucător, nu știu cât de grav, dar era golgeterul campionatului Turciei. L-am călcat pe laba piciorului fără să vreau, cred că n-a mai jucat în meciul respectiv. În rest n-am accidentat, dar încercam să joc la minge cât de tare se putea. Accidentările mele au fost din ghinion, cred că și din suprasolicitare. Sunt și eu vinovat pentru că mă antrenam în afara programului„, a declarat Alexandru Bourceanu pentru gsp.ro.

Cu 27 de selecții la echipa națională, Bourceanu a dezvăluit că nu a avut vicii. S-a ferit să facă excese în întreaga sa carieră. Între timp, s-a apucat de afaceri, dar a pierdut 300.000 de euro.

N-am fumat, șprițuri am făcut cu toții. Dar nu înainte de meci, după meciuri se mai întâmplau. Două-trei zile înainte de meci nu puteam să vorbim despre șprițuri, petreceri, evitam sexul. Era unul din cele mai grele lucruri pentru că aveam tot timpul în cap „să nu fac aia, să nu fac aia”… Printre care sexul, băutura și mâncarea„, a mai spus Bourceanu.

Reclamă

Alex Bourceanu și-a tuns zero soția

Adina Bourceanu a luat o decizie care a şocat la finalul anului trecut. A decis să se tundă zero. Cel care a pus în practică planul a fost chiar soţul ei, Alexandru Bourceanu. Ea a fost tunsă de soţul său la 2 noaptea, după ce aceasta s-a plâns că este obosită şi nu avea chef să se spele pe cap.

Eram obosită, voiam să dorm, nu să mă spăl la cap…mă plângeam soțului. El mi-a spus tunde-te scurt. Am zis, nu, ori mă tund zero, ori nu mă mai tund deloc. Era două noaptea, era obosit și el. M-am tuns, el m-a retușat„, a afirmat Adina Bourceanu într-un interviu acordat pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și