Închide meniul

Ştefan Achim este acuzat că l-a ucis pe Cezar cu şapte focuri de armă. A fost identificat după un chiştoc de ţigară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 10:29

Ştefan Achim este acuzat că l-a ucis pe Cezar cu şapte focuri de armă. A fost identificat după un chiştoc de ţigară

Facebook via Libertatea

Ştefan Achim este un fost luptător K1

Cezar Oancea era un tânăr de 21 de ani, pasionat de informatică. Cu două săptămâni înainte de crimă, concubina lui Ştefan Achim i-a dat lui Cezar Oancea 500 de euro pentru un program de accesare a telefoanelor de la distanţă. Conform anchetatorilor, Ştefan Achim, care este un fost luptător K1, avea legături şi cu lumea interlopă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că tânărul întârzia să livreze software-ul promis, în ziua crimei Achim a mers în Bacău şi l-a aşteptat în faţa blocului lui, apoi a urcat cu el în apartament, unde a rămas aproape 4 ore. 
Anchetatorii cred că dacă Cezar Oancea nu era ucis, acesta urma să fie răpit de Ştefan Achim şi de concubina lui. Acesta ar fi fost sechestrat în subsolulul pet-shop-ului pe care îl administra, cel mai probabil, pentru ca el să creeze acolo acel software.

De altfel, cu o zi înainte ca Cezar să fie ucis, concubina fostului luptător K1 a ordonat ca subsolul să fie eliberat. În seara crimei, Ştefan Achim s-a întors în Bucureşti, iar după două zile a fugit în Franţa, unde s-a ascuns la o pensiune din apropierea Parisului, scrie Libertatea.

Ştefan Achim, confirmat ca asasin după nişte chiştoc de ţigară

Poliţiştii nu au mers să compare ADn-ul găsit pe cartuşe şi la locul crimei cu cel al copiilor lui Ştefan Achim. Aceştia au decis să o urmărească pe mama acestuia. 

Astfel, pe 21 mai 2020, poliţiştii s-au poziţionat în apropierea locuinţei ei din Fundulea şi apoi au urmărit-o. Femeia a mers la magazinul de lângă bloc, şi-a luat o cafea, apoi s-a aşezat pe bancă, în dreptul unei mese, a băut cafeaua, a fumat două ţigări şi a plecat, lăsând pe masă mucurile de ţigară. Poliţiştii au luat un chiştoc pe care l-au adus la laborator. Iar rezultatul a confirmat că Ştefan Achim a fost cel care l-a împuşcat pe Cezar Oancea. 

Reclamă

Ştefan Achim a fost trimis în judecată la 28 ianuarie 2021 pentru omor calificat, tâlhărie calificată, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și