Închide meniul

Steliano Filip divorţează. Prima reacţie a soţiei sale: "De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță!"

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 13:30

Reclamă
Steliano Filip divorţează. Prima reacţie a soţiei sale: "De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță!"

Instagram Bianca Filip

Steliano Filip divorţează de soţia sa

Bianca şi Steliano Filip sunt căsătoriţi din 2017 şi au împreună o fetiţă de de 3 ani şi 8 luni. Mai mult, în urmă cu câteva zile, au apărut imagini cu femeia care era însoţită de un bărbat misterios. Bianca a spus că acesta este doar un amic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră", a spus Bianca Filip pentru Antena Stars. 

Steliano Filip s-a întors în această iarnă la Dinamo

Fundașul de 26 de ani a revenit în “Groapă” la trei ani de la transferul său la Hajduk Split.

7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timișoara, FC Baia Mare, Dinamo București, Hajduk Split (Croația), Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și Larissa (Grecia).

7 selecții are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs România 2-2.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și