Închide meniul
Foto

Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 20:32

Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Deşi în site-ul public s-a vehiculat varianta că Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, Stere Halep a ţinut să precizeze că nu a fost vorba de cununie, ci doar de o petrecere în familie. Stere Halep a spus că fiica sa se va căsători în acest an cu Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an”, a spus Stere Halep pentru Playsport.

Simona Halep le-a cerut părerea părinţilor săi despre Toni Iuruc

Stere Halep a mai dezvăluit că Simona Halep le-a cerut părerea în ceea ce îl priveşte pe Toni Iuruc.

„E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a mai spus Stere Halep.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019

Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

Reclamă

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și