Închide meniul

"Ştiu că femeile mă invidiază!" Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada şi transformarea uimitoare de care a avut parte

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 14:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Ştiu că femeile mă invidiază!" Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada şi transformarea uimitoare de care a avut parte

Hepta

Leonard Doroftei

  • Leonard Doroftei a fost campion mondial la box
  • Doroftei s-a stabilit în Canada

În Canada, Doroftei este antrenor la o sală de box. Acesta a dezvăluit că a slăbit foarte mult. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum am slăbit 18 kilograme și fac ceea ce mă face fericit. Iubesc România și le urez românilor să lupte pentru o zi mai frumoasă și o viață mai bună.

Știu că femeile mă invidiază pentru că am slăbit 18 kilograme. Fac diferite programe de antrenament și sunt într-o formă extraordinară. Cu Doroftei numai dacă încerci și doar te gândesti că te antrenezi și tot slăbești”, a declarat Leonard Doroftei la Radio Sport 1.

Reclamă

Pandemia l-a prins pe Doroftei în Canada

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Leonard Doroftei în Canada. Campionul român spunea, în primăvară, cum se respectă regulile împuse de autorităţi.

"Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile.

Reclamă

Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi.

Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată”, declara Doroftei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie
Diverse • 12 mart., 9:08
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său
Diverse • 2 mart., 8:32
FOTO
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic
Diverse • 19 feb., 19:34
FOTO
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare