Închide meniul
Foto

Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!

Publicat: 7 iulie 2024, 17:13

Reclamă
Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!

Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!

Sandu Geamănu, în închisoare / Facebook

Spynews.ro a dezvăluit strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condamnat pentru omor la 27 de ani de închisoare, Sandu Geamănu a cerut, prin avocaţii săi, revizuirea sentinţei.

Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!

Potrivit spynews.ro, Sandu Geamănu dă vina pe complicii săi din cazul de omor. Uciderea unui bătrân, pe care Sandu Geamănu l-a şi jefuit, i-a adus cunoscutului interlop condamnarea la 27 de ani de închisoare.

Sandu Geamănu a fost condamnat iniţial, la 10 ani de închisoare, pentru răpirea și sechestrarea unui bărbat. Dosarul respectiv a primit numele de „Portbagajul”.

Ulterior, Sandu Geamănu a mai fost implicat într-un caz mediatizat, cel al furtului maşinii lui Gigi Becali. Ancheta a arătat că Sandu Geamănu conducea un grup infracţional specializat în furtul unor maşini de lux. Gigi Becali a fost şi el victimă. Patronul FCSB-ului a apelat la bodyguarzi pentru a-şi recupera maşina, ceea ce i-a adus, la rândul său, probleme cu legea.

Reclamă
Reclamă

Magistraţii au respins definitiv cazul lui Sandu Geamănu, informează sursa citată. „Respinge ca inadmisibil apelul formulat de apelantul ILIE ALEXANDRU (n.r.: Sandu Geamănu) împotriva sentinței penale nr 1317. Obligă apelanții la plata sumei de 500 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a decis instanţa.

Sandu Geamănu a cerut şi divorţul de soţia lui, dar magistraţii i-au respins solicitarea

Sandu Geamănu a cerut divorţul de soţia lui în luna februarie a acestui an. Geamănu ar fi aflat că soţia l-ar fi înşelat în timp ce el îşi ispăşeşte condamnarea la 27 de ani de închisoare.

Pe data de 27 iunie, Sandu Geamănu a aflat decizia instanţei. Magistraţii i-au respins cererea de divorţ pentru că din dosar lipseau mai multe acte.

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali după ce a fost reţinut în dosarul furtului maşinii sale

Gigi Becali a fost reţinut pentru sechestrare după ce a dat ordin să i se recupereze maşina. În momentul reţinerii sale, Gigi Becali dădea o declaraţie fabuloasă.

Nu sunt bun conducător pentru că le-am spus acestor bodyguarzi să nu îi bată şi ei i-au bătut. Le-am zis să li se dea whisky şi să îi lase în pace. Să fie oameni cu ei, chiar dacă sunt hoţi şi le-am dat şi 500 de mii de taxi. Îi iert pe procurori şi judecători, pe toţi, pentru că suntem în postul Paştelui. Probabil că voi avea parte de cea mai curată împărtăşanie, pentru că în puşcărie nu poţi face prea multe păcate. Şi viaţa lui Iisus a fost formată din pilde. Hoţii sunt liberi, eu în puşcărie! Să mă ierte Dumnezeu că mă compar cu Iisus pe cruce. Barabas va fi liber, iar eu pe cruce”, declara Gigi Becali.

Ce spunea Cătălin Zmărăndescu despre recuperarea maşinii lui Becali

Cătălin Zmărăndescu, atunci bodyguard al lui Gigi Becali, a povestit întreaga întâmplare a recuperării maşinii lui Gigi Becali.

A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (n.r.: pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare. Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina.

La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria. Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali. A vorbit cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. “Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă (n.r.: alte fapte în cazier)!” Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare”, declara Cătălin Zmărăndescu pentru gsp.ro.

 

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

23:06

Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a dat o pasă decisivă în Hatayspor – Trabzonspor 1-1: „Trebuie să fim mai buni!”

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și