Închide meniul
NEWS ALERT

Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară de la FCSB, după Supercupa României: „Niciodată în viaţa lui nu va mai juca!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2024, 11:09

Reclamă
Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară de la FCSB, după Supercupa României: „Niciodată în viaţa lui nu va mai juca!

Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupa Românei

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-a aflat care este primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupa României. Latifundiarul din Pipera s-a decis la finalul meciului FCSB – Corvinul, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul campioanei României s-a convins şi a anunţat că, în acest sezon, Eduard Radaslavescu nu va mai juca în tricoul FSCB-ului. Becali îi caută acum echipă.

Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupa României

Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Eduard Radaslavescu a fost schimbat la pauză cu Alexandru Musi. În primul 11 ar urma să nu se mai regăsească nici Mihai Lixandru.

E o mare întrare… Lixandru pe care eu l-am plăcut foarte mult, dar a venit unul Baba care ar putea să îi depăşească. Cei trei din faţă o să fie Ştefănescu, Băluţă şi unul din ăia… Popa, dar cred că va Miculescu„, a mai spus patronul FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru

Un titular de la FCSB a fost făcut praf de Basarab Panduru, după ce roş-albaştrii au învins Corvinul, scor 3-0, şi au cucerit Supercupa României. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost luat în colimator de fostul jucător al Stelei.

Fără cei patru jucători care au fost în lotul naţionalei României la EURO 2024, Elias Charalambous l-a trimis pe teren pe Radaslavescu din primul minut. Tânărul mijlocaş a fost schimbat la pauză. În locul său a intrat un alt fotbalist care se încadrează la regula U21, Alexandru Musi.

Basarab Panduru l-a atacat în termeni duri pe Radaslavescu şi în cere să plece de la campioana Ligii 1.

Reclamă

Radaslavescu atât poate! Eu nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon la FCSB, mă gândeam că se duce la o echipă şi începe să joace. Îi ai pe Tavi, pe Musi, care o să îi pună probleme şi lui Tavi la cum a jucat, pe Pantea, care revine din accidentare.

La cum a jucat cred că e al patrulea în acest moment, de ce să mai rămâi în continuare?! Ne e mai bine să te duci în altă parte, că deja vii după un an pierdut şi mai mult poate”, a declarat Basarab Panduru pentru primasport.ro.

Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii imediat după fluierul final. A vorbit despre motivul pentru care s-au efectuat trei schimbări la pauză.

A fost o discuţie în vestiar, ei trebuiau să joace simplu. Când încerci să faci mai mult decât trebuie … relaxaţi şi e şi normal când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă când crezi că fotbalul e uşor„, a declarat Mihai Pintilii pentru sursa citată anterior.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League

8:35

EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon

23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și