Închide meniul

Strigătul de disperare al lui Leonard Doroftei după ce a fost numit cerşetor. „M-au sufocat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 9:13

Strigătul de disperare al lui Leonard Doroftei după ce a fost numit cerşetor. „M-au sufocat

Leonard Doroftei are cu ce se mândri

Antena Stars

Dintre toţi cei care au devenit cetăţeni de onoare, doar Simona Halep a fost tentată la un moment dat să construiască o vilă, dar a renunţat. Pe listă se află multe vedete din toate domeniile. Între timp, Sandra Izbaşa a hotărât să nu îşi asocieze numele cu „jocurile politice din zonă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, Lucian Bute, Alina Dumitru, Sandra Izbaşa (care a cerut retragerea titlului), Ana Maria Popescu, Eduard Carol Novak, Ionuţ Iftimoaie, Adrian Diaconu, Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, dintre sportivi.

George Mihăiţă, Marcel Iureş, Florin Piersic, Horaţiu Mălăele, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Vasile Şeicaru, Tudor Chirilă, Cornelia şi Lupu Rednic, Angela Gheorghiu, dintre actori şi cântăreţi.

Strigătul de disperare al lui Leonard Doroftei

Chiar dacă a fost apreciat în Buşteni, în Ploieşti lucrurile au stat cu totul şi cu totul altfel, dacă ţinem cont de dezvăluirile marelui nostru campion.

Leonard Doroftei a ajuns să fie angajatul unei firme din Canada, iar strigătul său de disperare este sfâşietor. Chiar dacă îi merge bine la Montreal, sufletul i-a rămas în România. El nu a uitat motivul pentru care a plecat din ţară: „clubul l-am închis pentru că m-au sufocat”.

Reclamă

După ce şi-a deschis un bar în Ploieşti, Doroftei a fost nevoit să îşi închidă afacerea pentru că nu avea autorizaţie de incendiu.

”Probabil greşeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc. Clubul l-am inchis pentru că m-au sufocat. Nu mi-au dat sansa sa-mi revin, măcar. Ei (oficialii din primăria Ploiești -n.r.) stiau din 1996 că acea cladire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spațiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani. Sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam”, a spus Doroftei, citat de money.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Leonard Doroftei, umilit în România

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțui său. Chiar şi aşa, după 22 de seri şi dimineţi memorabile, el se consideră umilit în România.

„Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot să fiu suparat pe ei. … În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor”, a povestit Doroftei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și