Închide meniul
Foto

Strigătul de disperare al milionarului român care a investit o avere pentru o plajă care a devenit pustie, în Mamaia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2022, 12:49 / Actualizat: 14 august 2022, 14:24

Strigătul de disperare al milionarului român care a investit o avere pentru o plajă care a devenit pustie, în Mamaia

Strigătul de disperare al milionarului român care a investit o avere pentru o plajă pustie din Mamaia

Plaja din Mamaia administrată de Ciprian Marica / Captură Instagram Ciprian Marica

Strigătul de disperare al milionarului român care a investit o avere pentru o plajă pustie din Mamaia! Ciprian Marica trage un mare semnal de alarmă către autoritățile române, după ce plaja de un hectar în care a investit 500.000 de euro, în Mamaia, este pustie în plin sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica deține și o terasă lângă plaja renumită din Mamaia și ar fi dorit ca terasa să ajungă mai aproape de malul mării, pentru ca turiștii să nu întâmpine probleme, chiar și atunci când vine vorba de folosirea toaletelor.

După cum ne arată imaginile filmate de fostul atacant, plaja pe care o administrează nu are niciun turist, iar acesta dă vina pe autorități.

Strigătul de disperare al milionarului românul care a investit o avere pentru o plajă pustie din Mamaia

”Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Reclamă

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica către autorități.

Prețuri piperate pe plaja lui Ciprian Marica

Pe de altă parte, conform wowbiz.ro, prețurile sunt extrem de piperate pe plaja lui Marica, un șezlong ajungând să coste în weekend 80 de lei. O șampanie costă de asemenea 800 de lei.

Fostul mare fotbalist ar avea un apartament spectaculos chiar în faţa segmentului de plajă pe care îl are în administrare. Marica deţine acolo şi un restaurant de lux.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și