Închide meniul
Foto

Cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia. Vedeta face avere în timp ce soţia lui întoarce toate privirile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2022, 17:16

Cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia. Vedeta face avere în timp ce soţia lui întoarce toate privirile

Cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia

Ciprian Marica şi Ioana Marcu / Colaj Wowbiz

S-a aflat cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja administrată de Ciprian Marica în Mamaia. Fostul fotbalist se concentrează pe afacerile sale, iar în timpul liber se relaxează chiar în staţiunea de fiţe de la malul Mării Negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica tocmai a fost surprins la Mamaia, în timp ce juca o partidă de table cu un prieten. Soţia lui, Ioana Marcu, a fost văzută la piscină. Femeia care este extrem de frumoasă, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos, îşi petrece timpul la piscină şi întoarce toate privirile.

Cât a ajuns să coste un şezlong pe plaja lui Ciprian Marica din Mamaia

Potrivit wowbiz.ro, Marica a jucat minute în şir table, alături de amicul său, şi a avut succes. Nici în afaceri nu ar avea probleme, chiar dacă sezonul estival din România ar fi fost sub aşteptări. Fostul atacant este unul dintre cei care fac avere în Mamaia, iar plaja pe care o administrează este considerată a fi una de lux.

Sursa citată anterior susţine că preţurile stabilite de Ciprian Marica sunt destul de „piperate”. În weekend, un închirierea unui şezlong ajunge la 80 de lei, iar în timpul săptămânii turiştii plătesc 50 de lei.

Fostul mare fotbalist ar avea un apartament spectaculos chiar în faţa segmentului de plajă pe care îl are în administrare. Marica deţine acolo şi un restaurant de lux.

Reclamă

Şi soţia lui se bucură de timpul liber şi a avut o apariţie senzuală la piscină. Blondina s-a afișat într-un costum de baie alb la piscină din complexul rezidențial. Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt împreună de șase ani și au doi copii. În 2020, au trecut prin cel mai greu moment al relației, când fostul fotbalist a fost prins cu amanta la Cluj.

Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, a spus Ciprian Marica despre Ioana Marcu, în urmă cu mai multă vreme.

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep, loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep sunt loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc. Aceştia deţin hoteluri de lux la malul Mării Negre, dar cifrele înregistrate până în acest moment le dau mari bătăi de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit observatornews.ro, litoralul este gol în mijlocul sezonului estival. Proprietarii încep să își scoată hotelurile și terasele la vânzare. Cifrele arată că numărul turiştilor a scăzut faţă de anul trecut, de la 140.000 la 80.000.

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep sunt implicaţi activ în afaceri la malul Mării Negre. Totuşi, ultimele cifre dezastruoase cu siguranţă nu sunt pe placul acestora. Preţurile uriaşe i-au speriat pe români, care evită tot mai des Constanţa şi preferă să plece în afara ţării în concediu.

O noapte de cazare la hotelul deținut de Cristi Borcea, de pe litoralul românesc, pornește de la aproximativ 300 de lei și poate ajunge, în funcție de tipul camerei, până la 710 lei. Afacerea de la Marea Neagră este coordonată de Mihaela Borcea, prima soție a milionarului.

Gigi Becali are o adevărată „bijuterie” pe litoral. Preţurile de cazare sunt şi ele pe măsură. În luna iunie, o cameră costă 680 de lei pe noapte. În plin sezon, preţurile cresc până la 900 de lei pentru o cameră dublă. Închirierea unui apartament pentru 4 persoane costă 1400 de lei pe noapte, în timp ce în plin sezon preţul ajunge la 2200 de lei.

Gigi Becali are o adevărată „bijuterie” pe litoral. Preţurile de cazare sunt şi ele pe măsură. În luna iunie, o cameră costă 680 de lei pe noapte. În plin sezon, preţurile cresc până la 900 de lei pentru o cameră dublă. Închirierea unui apartament pentru 4 persoane costă 1400 de lei pe noapte, în timp ce în plin sezon preţul ajunge la 2200 de lei.

Recomandări
  • Cristi Borcea administrează o plajă în Mamaia
  • Soţia fostului fotbalist arată uimitor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și