Închide meniul
Foto

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: „Şi unui câine îi dai o pâine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 8:49

Reclamă
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: „Şi unui câine îi dai o pâine!”

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu

Colaj Spynews

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu. Este vorba de Laura, fiica lui Alexandru Rădulescu, fostul preşedinte al AFAN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Rădulescu a fost unul dintre oamenii influenţi din fotbalul românesc. Viaţa i s-a schimbat dramatic în 2006, când l-a împuşcat din greşeală pe un tânăr în vârstă de 29 de ani. Tânărul venise într-un grup să se scalde într-un lac, pe care Rădulescu îl concesionase. A fost condamnat la 23 de ani de închisoare şi a fost eliberat condiţionat după 11.

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu

Averea de milioane de euro i-a fost luată în întregime de către a doua soţie, iar familia lui Alexandru Rădulescu se gândeşte să o acţioneze în judecată pentru a recupera o parte din bani. Anunţul a fost făcut de Laura, fiica lui Alexandru Rădulescu. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO)

„Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soție, că i-a luat tot. O să încerc și un proces împotriva ei. Indiferent că el i-a dat procură că poate să vândă, acolo scrie în favoarea lui, și la cel mai bun preț, și cu cotă parte.

Ceea ce a vândut a aparținut amândurora, nu doar ei, că au fost căsătoriți 20 și ceva de ani, dar el nu a primit nici măcar un leu și asta înseamnă furt. Tu nu ai respectat procura pe care ți-am dat-o eu, nu te dau în judecată pentru că ai vândut, OK, ai făcut-o cu acordul meu, dar unde este partea mea? Nu i-a dat absolut nimic din munca lui de atâți ani. Și unui câine, dacă îl crești, tot îi dai o felie de pâine. Eu am procură de la tata să îl reprezint în instanță și oriunde”, a adăugat Laura Rădulescu pentru gândul.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Rădulescu l-a împuşcat din greşeală, în 2006, pe un tânăr în vârstă de 29 de ani. Tânărul venise într-un grup să se scalde într-un lac, pe care Rădulescu îl concesionase. Rădulescu a ieşit cu o puşcă, determinându-i pe tineri să plece. În momentul în care aceştia s-au urcat în maşină să părăsească zona, Rădulescu a lovit geamul autoturismului cu puşca. Cel mai probabil, el a vrut să îi intimideze.

Arma s-a descărcat accidental, rănindu-l mortal pe tânărul de 29 de ani. Rădulescu a fost judecat pentru crimă şi a primit 23 de ani de închisoare. Episodul şocant i-a atras şi porecla de „Călăul de pe baltă”.

Averea de milioane de euro i-a fost luată în întregime de către a doua soţie. Alexandru Rădulescu este în prezent îngrijit de fetele din prima căsătorie.

Reclamă

Una dintre acestea, Laura, care este asistentă medicală, a făcut declaraţii despre starea tatălui său.

Acesta locuieşte într-o casă extrem de modestă din comuna Dragodana (județul Dâmbovița), care le-a aparţinut părinţilor săi. Alex Rădulescu nu este singurul milionar care şi-a pierdut întreaga avere. Şi Irinel Columbeanu a ajuns la azil după ce a rămas fără bani.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:00 18 iun.

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina

23:58

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

23:55

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

23:42

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina: „Cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc!”

23:26

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! Reacţia superstarului francez imediat după ce a greşit ţinta

23:25

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 5 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și