Închide meniul
Foto

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: „Şi unui câine îi dai o pâine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 8:49

Reclamă
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: „Şi unui câine îi dai o pâine!”

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu

Colaj Spynews

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu. Este vorba de Laura, fiica lui Alexandru Rădulescu, fostul preşedinte al AFAN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Rădulescu a fost unul dintre oamenii influenţi din fotbalul românesc. Viaţa i s-a schimbat dramatic în 2006, când l-a împuşcat din greşeală pe un tânăr în vârstă de 29 de ani. Tânărul venise într-un grup să se scalde într-un lac, pe care Rădulescu îl concesionase. A fost condamnat la 23 de ani de închisoare şi a fost eliberat condiţionat după 11.

Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu

Averea de milioane de euro i-a fost luată în întregime de către a doua soţie, iar familia lui Alexandru Rădulescu se gândeşte să o acţioneze în judecată pentru a recupera o parte din bani. Anunţul a fost făcut de Laura, fiica lui Alexandru Rădulescu. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO)

„Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soție, că i-a luat tot. O să încerc și un proces împotriva ei. Indiferent că el i-a dat procură că poate să vândă, acolo scrie în favoarea lui, și la cel mai bun preț, și cu cotă parte.

Ceea ce a vândut a aparținut amândurora, nu doar ei, că au fost căsătoriți 20 și ceva de ani, dar el nu a primit nici măcar un leu și asta înseamnă furt. Tu nu ai respectat procura pe care ți-am dat-o eu, nu te dau în judecată pentru că ai vândut, OK, ai făcut-o cu acordul meu, dar unde este partea mea? Nu i-a dat absolut nimic din munca lui de atâți ani. Și unui câine, dacă îl crești, tot îi dai o felie de pâine. Eu am procură de la tata să îl reprezint în instanță și oriunde”, a adăugat Laura Rădulescu pentru gândul.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Rădulescu l-a împuşcat din greşeală, în 2006, pe un tânăr în vârstă de 29 de ani. Tânărul venise într-un grup să se scalde într-un lac, pe care Rădulescu îl concesionase. Rădulescu a ieşit cu o puşcă, determinându-i pe tineri să plece. În momentul în care aceştia s-au urcat în maşină să părăsească zona, Rădulescu a lovit geamul autoturismului cu puşca. Cel mai probabil, el a vrut să îi intimideze.

Arma s-a descărcat accidental, rănindu-l mortal pe tânărul de 29 de ani. Rădulescu a fost judecat pentru crimă şi a primit 23 de ani de închisoare. Episodul şocant i-a atras şi porecla de „Călăul de pe baltă”.

Averea de milioane de euro i-a fost luată în întregime de către a doua soţie. Alexandru Rădulescu este în prezent îngrijit de fetele din prima căsătorie.

Reclamă

Una dintre acestea, Laura, care este asistentă medicală, a făcut declaraţii despre starea tatălui său.

Acesta locuieşte într-o casă extrem de modestă din comuna Dragodana (județul Dâmbovița), care le-a aparţinut părinţilor săi. Alex Rădulescu nu este singurul milionar care şi-a pierdut întreaga avere. Şi Irinel Columbeanu a ajuns la azil după ce a rămas fără bani.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și