Închide meniul

Strigătul disperat al unei românce din Italia, rămasă fără loc de muncă: "Nu am murit de foame pentru că Primăria mi-a dat bonurile de masă"

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 18:12

Reclamă
Strigătul disperat al unei românce din Italia, rămasă fără loc de muncă: "Nu am murit de foame pentru că Primăria mi-a dat bonurile de masă"

La Repubblica / CISL Milano

Loredana Turbatu a rămas fără loc de muncă

Singurul motiv pentru care eu și fiica mea de 11 ani nu am murit de foame este pentru că Primăria mi-a dat bonurile de masă și cu alea am putut să cumpăr mâncare, economisind într-o mie de moduri pentru a ne ajunge până azi. Dar eu din 2 martie nu mai lucrez și Statul nu-mi dă niciun ban”, a spus Loredana Turbatu, conform La Repubblica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a participat pe 17 iunie la un protest în faţa prefecturii din Milano, alături de alţi oameni care activează în domeniul turistic. 

"Am un contract part-time. Înainte câștigam maxim 900 de euro lucrând 25-30 de ore pe săptămână. Acum stau acasă și nu știu ce mă așteaptă în viitor. Lucrez de șase ani pentru o societate care își pune serviciile la dispoziția hotelurilor mari de patru sau cinci stele, în oraș și în afară, în apropiere de târgul din Rho", a mai spus românca. 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și