Închide meniul
Foto

Suma colosală pe care ar putea să o piardă Laurențiu Reghecampf, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu amanta Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2022, 17:42

Suma colosală pe care ar putea să o piardă Laurențiu Reghecampf, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-un scandal monstru

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut într-o parcare / Colaj Instagram, Hepta

S-a aflat care e suma colosală pe care ar putea să o piardă Laurențiu Reghecampf, aflat în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Vor exista urmări și pentru amanta Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf își câștigă cea mai mare parte din bani din fotbal. Reghe o antrenează pe Neftchi Baku, în Azerbaidjan, și are un salariu colosal. Doar că antrenorul român ar putea să fie dat afară de azeri, din cauza rezultatelor slabe. Nici lui nu prea îi mai place în Azerbaidjan.

Suma colosală pe care ar putea să o piardă Laurențiu Reghecampf

Reghecampf are un salariu de 40.000 de euro pe lună în Azerbaidjan, o remunerare mult peste media din România. În cazul în care va pleca de la Neftchi Baku, Reghe va fi, cel mai probabil, nevoit să revină în țară.

Acest lucru va avea urmări și asupra amantei Corina Caciuc, cea care se îngrijește de ultimul născut al lui Reghecampf, Liam. Tânăra care l-a „furat” pe antrenor de lângă Anamaria Prodan va și ea nevoită să renunțe la viața din Azerbaidjan și să vină în țară, alături de Reghe.

E totuși și o veste bună pentru Reghecampf. FCSB, echipa sa de suflet, a rămas fără antrenor, iar Gigi Becali ar putea să-l angajeze.

Reclamă

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan a anunţat, în momentul în care a izbucnit scandalul de divorţ că va pleca din România, soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și