Închide meniul
Foto

Suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală

Antena Sport Publicat: 21 august 2023, 15:39

Reclamă
Suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală

Suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

S-a aflat suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală. Vica Blochina a dezvăluit cât a costat-o intervenţia de micşorare a stomacului, numită plicatură gastrică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a dezvăluit că avea 15 kilograme în plus şi simţea nevoia de o schimbare. Astfel că aceasta a recurs la intervenţia medicilor.

Suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală

Fosta balerină de la Melody a mai mărturisit că intervenţia chirurgicală a costat-o 3900 de euro, însă se simte mulţumită de alegerea făcută. Aceasta a dezvăluit că nu a simţit dureri, iar recuperea a fost una rapidă.

„Eu m-am dus la doctor să îmi taie stomacul. Am zis să nu mă mai îngraș în vecii vecilor. Și atunci mi-au făcut plicătura gastrică, ceea ce este foarte bine, pentru că nu taie stomacul, îl pliază. Adică stomacul în continuare asilimează toate vitaminele și tot ce trebuie. Practic, ei nu taie, ci pliază.

Da, sigur am dat jos 10 kg. Dar mă duc la medic din septembrie și mă cântăresc. Nu am cântar în casă. Nu sunt prietenă cu cântarul deloc. Eu niciodată nu știu câți bani am în cont, la bancă. Niciodată. Pentru că nu pot să văd cum se duc. Și niciodată nu știu ce kilograme am, pentru că nu îmi place să mă cântăresc, să am vreo surpriză.

Reclamă

Costă 3900 de euro. Operația nu durează cam o oră. Se face prin laparoscop. Nu ai semne pe burtă, tăieturi și nici nu te doare. Nu ai nimic. Multă lume crede că ai dureri, lucru de care mi-a fost și mie teamă. Dar intervenția este ușoară. Am povestit si pe blogul meu”, a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile pe care le-a avut

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut dezvăluiri intime despre relaţiile din viaţa ei. Vica Blochina a dezvăluit că se simte perfect într-o relaţie, şi se comportă foarte frumos cu bărbatul de lângă ea, dar în acelaşi timp, nu se teme nici de singurătate.

„În momentul în care eşti un om echilibrat, asta înseamnă că eşti în armonie cu tine şi poţi să stai şi singur şi te simţi bine şi într-o relaţie. Eu am învăţat să trăiesc eu cu mine, în armonie.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să fac eforturi să dovedesc cuiva ceva. Sau să fac vreun compromis pentru a face pe plac cuiva. Eu mă simt foarte bine în cuplu, mă comport frumos, sunt o iubită mişto. Dar nu mi-e frică să rămân singură. De aceea nu trebuie să fac compromisuri. Nu mă plictisesc niciodată. Eu consider că pe mine m-a echilibrat maturitatea”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa de pe Youtube.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și