Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile pe care le-a avut: „Nu mi-e frică să rămân singură!”

Antena Sport Publicat: 20 august 2023, 9:45

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile pe care le-a avut: „Nu mi-e frică să rămân singură!”

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile din viaţa ei

Vica Blochina/ Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut dezvăluiri intime despre relaţiile din viaţa ei. Vica Blochina a dezvăluit că se simte perfect într-o relaţie, şi se comportă foarte frumos cu bărbatul de lângă ea, dar în acelaşi timp, nu se teme nici de singurătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă. Fosta balerină de la Melody are şi un copil alături de fostul selecţioner, un băiat pe nume Edan, care în prezent locuieşte alături de tatăl lui.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile din viaţa ei

Vica Blochina a declarat că echilibrul stă la baza unui om care nu se teme de singurătate. Aceasta a oferit ca exemplu propria persoană, declarând că se simte excelent chiar şi atunci când este singură şi nu se află în nicio relaţie.

De asemenea, fosta balerină de la Melody a mai declarat că a fost nevoită să înveţe să-şi ducă viaţa şi singură, motiv pentru care nu se plictiseşte şi nu este nevoită să facă niciun compromis, pentru a ţine un bărbat alături de ea.

„În momentul în care eşti un om echilibrat, asta înseamnă că eşti în armonie cu tine şi poţi să stai şi singur şi te simţi bine şi într-o relaţie. Eu am învăţat să trăiesc eu cu mine, în armonie.

Reclamă

Nu trebuie să fac eforturi să dovedesc cuiva ceva. Sau să fac vreun compromis pentru a face pe plac cuiva. Eu mă simt foarte bine în cuplu, mă comport frumos, sunt o iubită mişto. Dar nu mi-e frică să rămân singură. De aceea nu trebuie să fac compromisuri. Nu mă plictisesc niciodată. Eu consider că pe mine m-a echilibrat maturitatea”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa de pe Youtube.

Cea mai cunoscută amantă din România le-a pus la punct pe tinerele din ziua de azi

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, le-a învăţat pe tinere ce trebuie să facă pentru a cuceri un bărbat pe care şi-l doresc.

„O femeie de 35-40 de ani, matură, este pregătită pentru o aventură. O fată tânără care vrea să se mărite şi să găsească o relaţie serioasă nu poate să se gândească la o aventură la club.

Reclamă 4 / 0/3

În niciun caz nu cazi la aşternut din prima întâlnire. Poate să se întâmple lucrul acesta la a 7-a, a 8-a întâlnire.

Femeile din generaţia mea ştiau că pentru ca bărbatul să ne facă cadouri scumpe, să ne curteze, să ne aprecieze trebuie să fie plimbat cât se poate de mult.

Pentru generaţia mea femeia care se plimba de la unul sau altul sau cădea la aşternut din prima era o proastă”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și