Închide meniul
Foto

Suma uriașă la care a renunțat cea mai cunoscută amantă din România. ”Să-mi spui tu mie că sunt materialistă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2023, 10:07

Suma uriașă la care a renunțat cea mai cunoscută amantă din România. ”Să-mi spui tu mie că sunt materialistă”

Suma uriașă la care a renunțat cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanță / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum a renunțat la o sumă uriașă de bani, doar pentru fericirea copilului ei. Victor Pițurcă urma să îi dea Vicăi Blochina o pensie alimentară de 10.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan. Puștiul are acum 15 ani și s-a mutat cu tatăl său, motiv pentru care Vica nu mai primește pensie alimentară. Practic, ea a renunțat la zeci de mii de euro.

Suma uriașă la care a renunțat cea mai cunoscută amantă din România

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.

Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil`.

Reclamă

Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a dezvăluit Vica, în cadrul podcastului ”Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România

Luxul în care trăieşte cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina susţine că nu este obişnuită să se întreţină în fiecare lună „doar” din 3000 de euro, şi astfel are nevoie de o sumă mult mai mare pentru a-şi duce traiul de zi cu zi.

Vica Blochina a declarat că a traversat perioade extrem de dificile, în care era nevoită să trăiască cu suma de 3000 de euro pe lună, sumă care i se pare extrem de mică.

Reclamă 4 / 0/3

„Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu.

Eu vorbesc despre viața mea! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro. Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea.

Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea”, a mai spus Vica.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și